- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OC
őstag
válasz
venember83 #19 üzenetére
Nem vagyok annyira oad a Zenért, de semmi sem kell, hogy átfújja rajta a levegőt, mivel passzív táp. Egykét nevéből megélő gyártó (pölö Innovatek, lásd. vizezett Antec Phantom) persze nem így értelmezi a passzív szót, de hidd el, minden további nélkül elmegy direkt légáramlat nélkül. Nálam nincs venti a házban és nem volt melegedési gondom vele soha. Hozzáteszem legalább 2,5-3 éves a táp és mégcsak cserére szoruló kondiról sem tudott didyman beszámolni. Persze ez sem habos torta, ugye didyman?
-
KrAt
veterán
Simán jó lenne, ha lenne kb 400-asban
-
venember83
nagyúr
válasz
#96302336 #17 üzenetére
OCZ es sajat tervezes az ket nagyon kulonbozo szo
Lasd eger, memoriaknal is mas chipjeit hasznaljak...
Nem tudom miert vagytok annyira oda a Zenert, vmi at kell fujja rajta a levegot, h uzemi homersekleten tartsa, akkor meg lottek a passziv rendszernek, sokkal jobb 1 extrem halk tap, zalman 360b-aps vagy S12, szerintem... -
didyman
őstag
válasz
#96302336 #17 üzenetére
Őőő, mondjuk annyiból nem gond a moduláris csatlakozó szabványos mivolta, hogy egy bevált, működö csatlakozót lecserélni egy teljesen új tervezésre, egyedi valamire költség is, lutri is. A sata csatlakozóval is így jártunk, pedig az ember azt hinné, manapság nem terveznek ekkora bakikat és mégis.
-
törölt tag
Ez a táp, még egy QX6800+ CF R600 rendszernek is sok. Megalomániásoknak készítik.
A moduláris megoldás szép, ha izlésesn van megvalósítva. Eddig amit szépnek mondhatnék, az a Super Flower moduláris megoldása. Az a csatlakozó legalább valóban egy kis fantázia alapján tervezett, és nem egy sima szabvány tápcsatlakozó aljzat van felhányva a tápegység oldalára. a SF egyetlen ''negatívuma'' hogy kéken világít (már akinek ez negatívum)
Ide nekem a 400-as ZEN-t
Vajon a OCZ saját elektronikát készít, vagy valamelyik gyártó elektronikáját használja?.....
[Szerkesztve] -
D.Orion
veterán
Értelmetlen, de legalább a színe szép
Ma raktam be öcsém gépébe a 7900GT-t, egy Chieftech 350W-os táp vígan elviszi a többi aprósággal együtt. NC!
-
-zolee-
tag
Hát ahhoz képest, hogy csúcskategória szemmel láthatóan a kábelek harisnyázására már nem futotta. De ugye érthető... há mibűl kis kölcségvetésbül amikor alig tudják 3x -os áron adni a tápot mint amennyit valójában ér?
Másrészről viszont szokásos fordulatok: Paks, Sok, Felesleges, Értelmetlen, Parasztvakítás.
Egyebet nem tudok mondani. -
OC
őstag
válasz
Achill3uS #10 üzenetére
A világon semmi sem véletlen, de ez még nem feltételezi az értelem meglétét. Ez a mondat most pattant ki a fejemből, de nagyon igaz szvsz. Az XS-en meg a vizes rendszereket szoktam nézegetni, de inkább hagyjuk. Csak tudnám mitől nagyobb szám egy XS fórum, mint pölö a PH!? Ja hogy több a lóvé átlagban! Lehet, de hogy egy-két kivételtől eltekintve, akik értenek is valamicskét a dolgokhoz, a többi sügér, az 100. Aki meg többre néz egy valag gizda fórumozó által képviselt trendet, mint a normális körülmények között szakemberek által kitesztelt, kimért értékeket....
-
-
Csapi007
veterán
Hello
Tetszetős a kinézt de felesleges ekkora teljesítmény...
Árról lehet valamit tudni? -
Ste
addikt
de minek?
a hátulján meg a csatlakozók elrendezése borzasztó
3 fürt odd, 2 fürt sata, 1 db pci-e tápcsati, mindez 780W-on??? Miért nincs 2 vga tápcsati akkor már? Ha úgyis a design-ról van szó
nem jön be és kész -
Hun'reeth
őstag
2-4 floppy csatlakozó?
-
törölt tag
Így igaz, 3-400W elég, a csúcsmodell lehetne 500W-os, annak, aki 8 vinyót, széthúzott kentsfieldet és 8800GTX SLI-t használ vízhűtéssel.
Egyébként nagyon f@sz@, hogy nagy a teljesítmény, de jóvóóóna inkább a hatásfokra gyúrni.Részemről én várom a 400W-os FSP ZEN-t. -
Shim
őstag
Szívesebben látnék 300W körüli moduláris okosságokat...annak még értelme is lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hűtőt vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Jelszókezelők
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest