- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Nem sírok
, csak nem vagyok tele dellával
Az OK is hogy még kapok újat is, használtat is, most.
Ha viszont nem most kívánom megvenni, hanem egy év mulva, már más a helyzet. Egy kifutattott, nem túl hosszú ideig piacon lévő alkatrészre exponenciálisan csökkenő esélyem van. De ez már a saját bajom, az igaz -
ttt
senior tag
Én is húztam több, mint öt évig egy p3 cerkával, de ez nem jelenti azt, hogy nem dühít az a felesleges rohanás amit a hardver piacon látok.
Persze hogy a fejlődés az kell, ezzel teljesen egyet is értek. Viszont a fejlődésnek lehetne egy emberibb irányvonala, ok tudom a pénz világában élünk. Attól még lehetek egy kicsit mérges adott cégre, és pont az ami forog bennem, hogy tudom lesz még így se
-
ttt
senior tag
Ok!
Akkor csak nekem nem volt egyértelmű.
Ekkor viszont gyászolok, mivel így nem mennek le a 939-s X2-k árai, és haragszom is az AMD-re, mivel két évvel ezelőtt sokkal több évet (talán 5) prognosztizáltak ennek a foglalatnak. Tehát ők is követik az ellenfél stratégiáját.Egy éve ezért váltottam AMD-re. ez bevettem
Mondjuk nem biztos, hogy ez így jó lesz nekik, mert akinek alaplapot kell hogy váltson egy gyorsabb prociért jelenleg jobb választásnak tűnik az Intel. Azért maradhattak volna 939-s X2 sorozatban mondjuk úgy 5000+ ig, de ők tudják, egy vásárlót már biztosan vesztettek. -
ttt
senior tag
''Az előzetes híreknek megfelelően decemberben vélhetően megérkeznek az AMD első, 65 nanométeres csíkszélességgel készülő, Brisbane magra épülő asztali CPU-i. Noha a korábbi értesülések csak három új processzort emlegettek, most úgy tűnik, hogy négy modellből áll majd a kezdeti választék, ráadásul ezek valamelyest gyorsabbak is lehetnek az előzetesen beharangozottnál. A Brisbane-magos Athlon 64 X2 típusok 2,1 (4000+), 2,3 (4400+), 2,5 (4800+) és 2,6 GHz-es órajellel (5000+) lesznek elérhetők az év utolsó hónapjától. Az új CPU-k közül mindegyik egységesen 1 MB másodszintű gyorsítótárral rendelkezik majd, TDP-jük 65 W lesz.''
Ez nem azt jelenti, hgy 65nm-en még megy előre az X2 ? Vagy csak én olvasok rosszul a sorok közt, vagy csak kimaradt az AM2 belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest