- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
polika
senior tag
az 1-es pontal nem tok vitatkozni de a 2-es el simán..mer elég megnézni hogy mennyi igény van 1 gigás, 2 gigás, 5 gigás kütyüre és ha láccik az a trend hogy bakker manapság már senki se akar 1 gigásat venni akkor indokolt elgondolkodni rajta hogy esetleg 10 gigás esetleg 20 gigásra lenne nemsoká (most) kereslet
-
karib
addikt
1. A versenytársak értékesítési adatai nem mindig állnak rendelkezésre, illetve sokszor nem pontosak az információk.
2. A korábbi eladások elemzése természetesen fontos, de abból nem derül ki, hogy milyen újdonságokra vágynak a felhasználók. Pl. 20+ GB tárolókapacitású PDA-t egyet sem gyártottak, pedig mint látod, lenne rá valamennyi igény. -
polika
senior tag
''Az AvantGo egyedülálló helyzetben van több milliónyi egyéni előfizetőjével. Számára relatíve egyszerű egy felmérést lebonyolítani és megállapítani, melyek a legnépszerűbb PDA és okostelefon készülékek és márkák.''
Na a fenti szöveg a cikkből teljesen hüjén hangzik nekem, én nem csinálnék 3000főböl álló felmérést ha azt akarnám megállapítani hogy mejik a legnépszerűbb és mik azok featurek amikre hajtanak a vevők, hanem egyszerűen a több millió előfizetőnek eladott kütyüből következtetném ki mindezt sokkal pontosabban, ill ha nem én vagyok a kizárólagos forgalmazó akkor meg elovasom ki mennyit adott el a nagyok közül a különböző kütyüjeiből és mondjuk 5-6 negyedévre visszamenőleg megnézném hogy hogy alakul a trend.
Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Formula-1
- Parkside szerszám kibeszélő
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700 XT / 16GB 3200Mhz / 750w Gold
- GAEMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / B450 Strix / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 650W Gold!
- Asus ROG STRIX PC! Ryzen 5950X / RTX 3080 / X570 / 32GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest