- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
rocket
nagyúr
En 3dmark pontokrol beszeltem mert csak az volt a szemem elott, azota talaltam azt a tesztet amit feljebb linkeltem, elnezest ha felreertheto volt.
Ez egy vele jaro ''hatranya'' 1-1 gpu generacionak, hogy hazon belul is konkurenciat allithat 1-1 kartya egymasnak, igy nehez oket beloni.
Tehat ha azt vesszuk alapul, hogy a 6600gt kozepkategoria volt az elozo szeriaban, akkor ugye most low end kategoriaba kene keruljon papiron, csak akkor hova kerulne a 6200, mivel nem tunnek el a elozo generacio kartyak a boltok polcairol aznaptol ahogy megjelenik az uj generacio, igy nehez osszehasonlitgani oket
Ezert van akkora artolongas lowend-be, mert 2 generacioval elotti kartyak is ott vannak meg fx meg 9xxx-es szeria ,szinte 500ft kulonbseggel kovetik a kartyak egymast
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest