- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
utax
aktív tag
de ez jó: ''bizony jónéhány olyan feladat (például modem, hálózati kártya, hangkártya)''
ebből kettő integrálva van a lapra :) -
válasz
nothingface #17 üzenetére
Ami mellesleg sokkal jobb hangkari volt, mint az SB16...
-
sirály12
őstag
A nosztalgia szép dolog. Nekem is van még egy 486-os 80 Mhz-es gép a sarokban, és még működőképes is. Szal a régi technika is technika, vagy legalábbis mindig jó valamire. Én pl. ezt a gépet kártyák kipóbálására használom, persze nem gyári vezérlőkártyákat próbálgatok vele, hanem sajátépítésű lapokat. Erre kimondottan király... :))
-
tomcs
őstag
volt 1 hasonlo hir, ott is emlitve lett meg van ez a mondat: ''Az ISA persze korántsem veszett még ki az alaplapokból, számos - elsősorban ipari - terméknél fedezhetjük még fel.'' szal ez nem arrol szol hogy ne kelljen kidobni az isa-s hangkartyat, inkabb mero vagy iranyito cuccokhoz egyedileg - es eszmeletlen dragan - gyartott isa kartyak ''atmentesere'', foleg ha azert egy kis plusz szamitasi teljesitmeny meg jol jonne. persze otthoni hasznalatra egy ilyen lap kb annyira szukseges mint pl egy jcb bulldozer
-
klumbik
tag
háááát... már megint nem látjátok a lényeget...
ez is Designed For Proletar FX (TM)
és a szá egyre növekszik :D -
fzr1000
tag
en ennek egyelore nem sok ertelmet latom, mert minek uj kartyat gyartani ISA busszal, ha lehet PCI-vel, ha pedig valami dedikalt dologhoz kell, akkor sokkal olcsobb egy regi 386-486-os lapot venni...
nosztalgia: en pedig szeretnek Win tamogatast Hercules es CGA monitorra, a jatekok eleg gagyin neznenek ki, de tuti menne vagy 10000 FPS-sel meg az UT3 is... :D -
Sanya
nagyúr
Nem akar valaki nosztalgiázni?
HA van 1 usb-s optikai egered, neked adom 1 soros portos egérért!!:))
Nem hiszem, hogy sok értelme lenne, hisz ha van pénzed ilyen lapra, és bele 3,06-os pIV-re akkor veszel egy sb5.1-et is. -
LeonSilver
csendes tag
Bakker.Nekem is a Gravis jutott az eszembe egyböl.Itt figyel egy 5x86-os gépben (TerrorNews-t szoktam olvasgatni rajta,nosztalgia rulz).
-
twollah
nagyúr
Vissza a gyökerekhez.
Amúgy nekem is van ISA slotom. -
anulu
félisten
Azért érdekes dolog ez a másodvirágzás... ISA-s Ati 9700PRO mikor fog megjelenni? :D:D:D
-
meba
tag
Nekem is ott árválkodik, de szerintem olyan közel van a ház oldala, hogy oda már nem lehet semmit besumákolni, csak ha leveszem az oldalát.
-
WaterLo
aktív tag
Ja, meg hát van hova dugni a jó öreg Gravis-t. Nekem már nincs hova..., hüpp.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest