- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
utax
aktív tag
de ez jó: ''bizony jónéhány olyan feladat (például modem, hálózati kártya, hangkártya)''
ebből kettő integrálva van a lapra :) -
válasz
nothingface #17 üzenetére
Ami mellesleg sokkal jobb hangkari volt, mint az SB16...
-
sirály12
őstag
A nosztalgia szép dolog. Nekem is van még egy 486-os 80 Mhz-es gép a sarokban, és még működőképes is. Szal a régi technika is technika, vagy legalábbis mindig jó valamire. Én pl. ezt a gépet kártyák kipóbálására használom, persze nem gyári vezérlőkártyákat próbálgatok vele, hanem sajátépítésű lapokat. Erre kimondottan király... :))
-
tomcs
őstag
volt 1 hasonlo hir, ott is emlitve lett meg van ez a mondat: ''Az ISA persze korántsem veszett még ki az alaplapokból, számos - elsősorban ipari - terméknél fedezhetjük még fel.'' szal ez nem arrol szol hogy ne kelljen kidobni az isa-s hangkartyat, inkabb mero vagy iranyito cuccokhoz egyedileg - es eszmeletlen dragan - gyartott isa kartyak ''atmentesere'', foleg ha azert egy kis plusz szamitasi teljesitmeny meg jol jonne. persze otthoni hasznalatra egy ilyen lap kb annyira szukseges mint pl egy jcb bulldozer
-
klumbik
tag
háááát... már megint nem látjátok a lényeget...
ez is Designed For Proletar FX (TM)
és a szá egyre növekszik :D -
fzr1000
tag
en ennek egyelore nem sok ertelmet latom, mert minek uj kartyat gyartani ISA busszal, ha lehet PCI-vel, ha pedig valami dedikalt dologhoz kell, akkor sokkal olcsobb egy regi 386-486-os lapot venni...
nosztalgia: en pedig szeretnek Win tamogatast Hercules es CGA monitorra, a jatekok eleg gagyin neznenek ki, de tuti menne vagy 10000 FPS-sel meg az UT3 is... :D -
Sanya
nagyúr
Nem akar valaki nosztalgiázni?
HA van 1 usb-s optikai egered, neked adom 1 soros portos egérért!!:))
Nem hiszem, hogy sok értelme lenne, hisz ha van pénzed ilyen lapra, és bele 3,06-os pIV-re akkor veszel egy sb5.1-et is. -
LeonSilver
csendes tag
Bakker.Nekem is a Gravis jutott az eszembe egyböl.Itt figyel egy 5x86-os gépben (TerrorNews-t szoktam olvasgatni rajta,nosztalgia rulz).
-
twollah
nagyúr
Vissza a gyökerekhez.
Amúgy nekem is van ISA slotom. -
anulu
félisten
Azért érdekes dolog ez a másodvirágzás... ISA-s Ati 9700PRO mikor fog megjelenni? :D:D:D
-
meba
tag
Nekem is ott árválkodik, de szerintem olyan közel van a ház oldala, hogy oda már nem lehet semmit besumákolni, csak ha leveszem az oldalát.
-
WaterLo
aktív tag
Ja, meg hát van hova dugni a jó öreg Gravis-t. Nekem már nincs hova..., hüpp.
Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Milyen házat vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest