- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
En meg kakkantok az egeszre, Sound Forge-ban kivagom a kedvenc reszemet a kedvenc mp3-ambol, es beteszem csengohangnak
))
Amig nem volt mp3 csengohangos telefonom, addig meg hasznaltam a gyari dallamokat - de altalaban volt 1-2 letolto-bajnok haverom, akitol aztan infran vagy BT-n megszereztem a legjobb hangokat -
Jégkokó
veterán
Én talán összesen 2 szer töltöttem le ilyen csengőhangot ugy hogy egy sms t küldtem, de 1 szer pedig még nem is küldtek vissza semmit.Utána már többet nem is róbálkoztam ilyennel, mostanra már vettem egy adatkábelt a telefonomhoz.De szerintem ez már tényleg nevetséges amit a kiadók csinálnak a letöltött zenékkel meg filmekkel.De abba nem gondolnak bela ha olcsóbban adnák akkor talán többen vennék meg a boltokba
-
L3zl13
nagyúr
Szvsz igaza van. És perelje be őket minden egyes előadó.
Utálom a kiadókat, amiért üldözik az otthoni célú másolást, és fájlmegosztást, ahelyett, hogy elfogadható árakat szabnának. De azt is elitélem aki lop és másnak pénzért adja tovább.
Ez a csengőhang biznisz túl nagy üzlet lett mára. És a reklámjaikat is gyűlölöm, szóval hajrá... -
Mivel ő a sajátmaga kiadója, ez esetben u.az...
A 10$-t sarkítottam kicsit...
Igazából nem is az az én bajom, h. perel -tul.képp' igaza van.
Engem az zavar, h. minden dollárért megharcolnak, mintha rászorulnának. Mert ezek lépnek fel a fájlcserélők ellen is, kivetetik (!!!) a Google találati oldaláról a Kazaa-t (lehet, rosszul írtam a nevét), stb.
Azt megértem, ha v.ki a Java-játékért perel -sok munkaórája van benne... Na de, h. egy nyavajás prüntyögés miatt???
Sz.tem elegánsabb lett volna peren kívüli megegyezés -bár kétségtelen, így példát is statuált... -
zLegolas
őstag
Nyasgem... nekem csak olyasmit mond a telefonom, hogy Tilili-Tilili, beg Brrrrrrr...Brrrrrr. Szal felőlem mehet a sóhivatalba.
-
kovasz
senior tag
válasz
Viktor0610 #1 üzenetére
az van hogy a zene aranytalanul draga, de... az apenz nem az eloadokhoz meg hanem a kiado cegekhez.
a csengohang biznic itt nalunk is 10milliardos eves forgalommal bir, szoval igencsak nem 10$-rol van szo.
en igazat adok neki, mert ha olyan egyszeru lenne nepszeru dallamokat kotleni akkor mindenki tudna.. ha a kiado perelne akkor en is anyaznek de ezesetben teljesen rendben van. -
sbazsi
veterán
''A jogdíj az jogdíj''
''sajnálom, akiknek nincs az ismerősi körben egy számítógéppel rendelkező egyéne''
ott a pont. -
Pompi
nagyúr
''csinálják meg úgy, hogy .mid-et feltöltenek! ne akarjanak már minden sz@rból pénzt csinálni!''
Ugyan a hír nem szól arról, hogy milyen formátumu csengőhangokról van szó, de a legtöbb ilyen csengőhangos cégnél van midi is, ugyanis sokaknak még arra sincs lehetőségük, hogy midiket máshonnan szerezzenek be a telefonjukra. A midi szerintem jelenleg amikor még viszonylag kevés mp3 csengőhangot kezelő telefon van (összességében) elég nagy biznisz lehet.
És hagyjuk már abba az Eminem fikázást ha lehet, más kárán hasznot szerezni nem szép dolog, teljesen mind1, hogy most Eminemről vagy a Queenről vagy bárki kedvencéről legyen szó. A jogdíj az jogdíj, ha egyszer még az után is kell fizetni ha egy éttremben ezzel szórakoztatom a vendégeimet, akkor miért ne kellene az után is fizetni, hogy csengőhangot szolgáltatok, ráadásul pénzért! -
bLaCkDoGoNe
veterán
Büdös kis patkány...
Mondjuk azokat tényleg sajnálom, akik kénytelenek pénzt áldozni ilyen csengőhangokért, mivel nincs az ismerősi körben egy számítógéppel és megfelelő kártyaolvasóval megáldott egyén, aki 2 perc alatt elkészíti neki a kívánt csengőhangot.
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
útálom az ilyen, a ''divat'' által életre hívött kis f************t!
a csengőhang dologhoz: szívesen elbeszélgetnék azzal egy hangszigetelt szobában, aki meglátta ebben az üzletet. az valahol OK, hogy tizemévesek Brittnit, meg Eminyemet raknak a telefonjukra, de csinálják meg úgy, hogy .mid-et feltöltenek! ne akarjanak már minden sz@rból pénzt csinálni!
amúgy meg nem a csengőhang-őrület ellen vagyok. nekem is egyedi van. ''Iron Maiden - Aces High.mid''!
[Szerkesztve] -
Coyote2000
őstag
Egyreszt: Eminem bekaphatja.
Masreszt: nem kell azert annyira felteni: tele van penzzel, ok futtatjak 50 Cent-et meg egy rakas uj sracot. A csengohang es egyeb mobilos anyagok arusitasa ma sokmillios biznisz, foleg a legfejlettebb allamokban. Szerintem nagy penzeket lehet lehuzni roluk...
Amugy nagyon ruhellem az osszes csengohang-reklamot! Gagyik, idegesitoek es a sok kis 12 eves hulyegyereknek talaltak ki oket, akiknek nincs mire elkolteni anyuci penzet... -
Jégkokó
veterán
Szegény, majd ha lesz időm akkor sajnálom is, szerintem észrevvete, hogy már nem mennek ugy a lemezei mint régen és igy akaregy kis extra pénzhez jutni.Meg ugyis egy nagy szar amit csinál szóval
-
Gratulálok...
Szegény Eminem elesett kb. 10$-tól....
Így hogy fogja megvenni X+1-edik teljesen felesleges valamilyét?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A rapper most odacsap.
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy ruhás topik
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPad topik
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest