- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
Feri bácsi #131 üzenetére
Ok. Csak egy tipp volt.
Azt nem mondtam,hogy a műanyag nem engedi át... -
Inarus
addikt
Szerintem a SAR inkább erősödik a fémház esetén. Ezért is magasabb a fém telóknál. Nem közvetlen az antennából kijövő jelet mérik, hanem a telefon sugározta jelet közvetlen közelről (mintha a fejednél lenne). A fém pedig jobb vezetőképességekkel rendelkezik. A műanyag szigetel...
Szerintem. -
Inarus
addikt
Nah ez már kissé győzködésbe ment át....
Lényeg az,hogy ha az E65 tetszik jobban,akkor vedd azt,de azt azért beláthatod,hogy nem éri meg jobban, mint az E51. Már ha tényleg ennyi az annyi... -
Inarus
addikt
Plusz ha a felsorolt tulajdnoságok listája nem elég, vegyük a használhatóság és kényelem kérdését. Képzeld el, hogy egy E51-es gombjain pötyögsz egy emailt, és képzeld hogy kinyitsz egy E90-est, és nemcsak hogy kétszer annyit látsz a már eddig megírt üzenetből,hanem egy (ugyan némi hozzászokást igénylő,de) sokkal kényelmesebb billentyűzeten írsz. Szóval a qwerty-billentyűzet és a nagy kijelző nem csak a fjúcsör-lista és az árcimke megtoldására való.
Az E51 egy jó tudású, elég jó ár/érték arányú, az E szériában ''alsókategóriás''-nak számító készülék, az E90 meg a ''próbáltunk mindent egyben'' - típusú legfelsőbb kategória.
[Szerkesztve] -
Inarus
addikt
válasz
NagyMesterB #36 üzenetére
Még a 2,5 -> 3,5-ös jack átalakító hagyján! A pop-portot én már elátkoztam ezerszer. Utálom az ilyen sérülékeny, instabil villás vackokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest