- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IJGabor
csendes tag
Sziasztok
Egy jó hete én is boldog gazdija vagyok ennek a pofás kis kütyünek. Egy furcsaságot tapasztaltam vele kapcsolatban. Mégpedig azt, hogy a telefon néha teljesen ötletszerüen és spontán módon rezdül egyet. Nincsen se hívás, se sms, se emlékeztető se semmi, még a kijelző fényei sem gyulladnak ki, csak rezdül egyet. Számomra ez több mint meglepő, már-már merőben megmagyarázhatatlan. Mikor először éreztem és előkaptam a tokból, azt gondoltam biztos haluztam, aztán mikor félreérthetetlenül megrezzent az orrom előtt az íróasztalon, akkor legalább megnyugodhattam, hogy nem én vagyok a hülye. Azóta figyelem, minden nap előfordul ez biztos, általában naponta többször, mondjuk háromszor, de biztosan nem veszem észre minden alkalommal. Ami még feltünt, hogy valahogy viszonylag kerek időpontoknál adja elő, mondjuk 11.35, majd 14.55-kor, aztán 17.55-kor.
Egyáltalán találkozott már valaki ilyesmivel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest