- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Aktív témák
-
Bgs
senior tag
Aranyok termeszetesen vannak. De itt az ATI fan-ek tobbsege azzal jott, hogy 8% az OK, node az nvidia 48%-a az folhaborito, gyomorforgato csalas. En erre reagaltam. Az ATI ugyanugy csalt. Eppen annyit, hogy az nvidia csalasaival, a tesztekben pariban legyenek. Ot is csak az erdekelte, hogy igazodjon a vegeremenyhez. A kulonbseg csak annyi, hogy a jobb hardver miatt kisebb csalas is eleg neki.
-
Bgs
senior tag
Hohooo!!!!
Hogyan is lett itt varazsutesre 100-150% ?????
Eloszor is 8 vs 48 volt a cikkben. Az altalam emlitett peldaban hasonlo aranyokrol van szo. Szerintem igenis ugyanarrol van szo...
Egyebkent ha mar a FM hazatajan jarkalunk akkor szerintem erdemes lenne arrol is elgondolkodni, hogy az nvidia kiszallasa utan mennyiben kezdtek el ATI-ra optimalizalni a tesztet. Ezek gyarilag beepitett trukkoknek is tekinthetoek amit az nvidia probal kiegyenlitein a sajat oldalan. Szerintem ez az egesz egy nagy ossznepi konyokoles (FM-NVIDIA-ATI) aminek mar jo ideje semmi koze az objektiv teszteleshez. Aki komolyan szeretne tudni mit tud a kartya az utannanez a hardver adatoknak ill. az adott programok eredmenyeinek amiket hasznalni akar.
Olyan, mint amikor a gyerekek veszekednek, hogy kie legyen a szebbik jatek mikozben ha jobban korulneznek lathatjak, hogy 5 perc mulva indulas :DD
Van aki beszall a hadonaszasba van aki nem ... -
Bgs
senior tag
Szerintem a csalas csalas. Nincs ertelme azt mondani, hogy 'de hat az ATI csak kevesebbet csalt'... ''Gezat es Jozsit is rajtakaptak lopason. Geza 800000-et lopott, Jozsi csak 150000. Ezert Jozsit felmentjuk!''
A fentiektol fuggetlenul: Az mar egy erdekes kerdes, hogy milyen konkret technikai trukk minosul csalasnak es mi optimalizalasnak. Szerintem, ha ugyanazt a kepet produkalja akkor optimalizalas. Ha nem ugyanazt, akkor meg mindig tobb lehetoseg van. Lehet szo, a mostani driverekben oly nepszeru 'quality vs. performance' beallitasrol is es egyertelmu csalasrol is. Itt mar egyre inkabb szubjektiv. (De fuggetlen az elert eredmenyutol...)
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest