- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Bazz, menj aludni inkább.
Most komolyan azt várod fél 1-kor, hogy kifejtsem, mi a jelentésbeli különbség az "összeollózza a tesztjeit" és a kopipésztel valamit a prospektusból között? Szerintem a sértegetés nem a fórumba való, írd meg privátban, és majd válaszolok.
Alábecsülsz, ha azt gondolod, hogy ilyen primityv jelzőknél ragadnék le... -
erdoke
titán
Erősen csúsztatsz ("nem mérvadó", "ollózza össze a tesztjeit", ilyesmit én nem írtam) de nem szokatlan tőled.
Nézd meg a német brosit, aztán fordítsd angolra, és megkapod az előbb idézetteket.
Nem látok semmi kivetnivalót abban, hogy egy cikk bevezetőjében az elméleti részben ollóznak a gyári anyagból. Csak legyünk vele tisztában, hogy az ott nem egy direkt összehasonlítás, hanem a technikai tudás leírása. -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Ja, már a #13-ban is félreértetted, amit a #7-ben írtam. Aztán írkálod a kibúvókeresés, butaság és hasonló jelzőket, holott alapvető szövegértelmezési problémáid vannak. Én is szeretem az Eizot, de nálad erős elfogultságot vélek felfedezni, akárcsak AMD-s témákban.
Van itt egy jó teszt a monitorról: [link]
-
erdoke
titán
Talán te dinamikus kontrasztos monitorokról beszélsz, én éppenséggel nem azokról beszéltem, de ez most tényleg mellékvágány, a vitát illetően kicsi a jelentősége. Azt persze mutatja, hogy továbbra is elbeszélünk egymás mellett. Vagy kevésbé udvariasan fogalmazva, még mindig nem arra válaszolsz, amiket én írtam.
(Bár ez neked jobban tetszik:
)
Inkább nézek valami filmet.
-
erdoke
titán
Nem vádoltalak semmivel, nem körzeti ügyész vagyok. Amúgy is, körzetem az autópálya.
Te továbbra is általánosságban beszélsz, én pedig monitorpárok kalibrálás utáni összahasonlításáról. A korábban említett páros esetében a személyes tapasztalatom is megerősíti az általam olvasott tesztek következtetéseit, a többinél csak a tesztekre hagyatkozhatok. A gyárilag megadott paramétereket ismerem, az elméleti fejtegetés egy szubjektíven megítélendő gyakorlati tulajdonsággal kapcsolatban pedig nem érdekel. -
erdoke
titán
Mondom, hogy szubjektív. Szerintem te se tudod megmondani azonos panelnél a névleges 24 és a 32 bit közti különbséget, ha nem látod az Eizo feliratot. A látás ugyanis nem csak a szemen múlik, az agyban dől el egy elég komplex (tanult!) folyamat végén.
Azért vettem ilyet, mert ugyanannyiba került, ami a kicsivel jobbat is indokolja. Nameg hoszabb garanciával adták, még fél év használat után is. -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Nekem S2410W van, és még a háttérvilágítás is teljesen más a donor Samsunghoz képest, szerintük ''forradalmi''. A tesztelők szerint meg alig látszik valami különbség, ha a másik, azonos panelre épülő típust is legalább úgy bekalibrálják. Nézd meg a teszteket, pl. Dell 2407-tel összehasonlítva, de sorolhatnám a FuSi, a BenQ azonos paneles monitorjait, vagy természetesen a Samsungot (244T).
Deee, ott legalább volt egy saját fejlesztésű alternatív fényforrás. Itt meg nincs más, csak a marketingszöveg, amit bemásoltál. BTW ezen kívül tulajdonképpen mi volt a mondanivalód?
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Asztalon nem mutat annyira rosszul...
Úgy tűnik, megint Samsung panel, de ezúttal már a hozzáadott hókuszpókuszok száma is csökkent. A HDCP-s HDMI-t elfogadnám (hosszú távon jól jöhet), egyébként megfelel az S2410W.
Talán a gyárilag beállított jobb színhűség különbözteti meg az egyéb, azonos panellel szerelt monitoroktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged