- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- 5G-s szettel frissült az Infinix belépő modellje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
Aktív témák
-
Dive
csendes tag
Köszi a válaszokat...
greg214: tényleg, eszembe sem jutottak ezek a progik, pedig megvannak. Bár azt nem tudom, hogy pl. a Norton Systemworks 2002-t érdemes-e felrakni XP-re?
Igen, az XP 98 után tényleg nagy dobás, de nekem a másik gépen már nagyon régóta Win2000 fut, és az az igazság, hogy annál is sokkal stabilabb, gyorsabb, és ami a legjobb, hogy kompatibilisebb! Ezért nem is nagyon tudtam használni a 2000-et, mert sok progim nem futott. EDDIG. Az XP (kopp-kopp-kopp) megoldást adott.
Természetesen a "bőröket" leszedtem (minek), az ie6 meg a mediaplayer 8 nem érdekel, egyiket sem használom.
zotyesz01: ajajajjjj, aug. 27.-ei a BIOS-om... Akkor azért nem tudtam frissíteni? Természetesen ezen a gépen csináltam a boot-disket a rom fájllal. Na most akkor átnyargalok a másik gépre (még jó hogy van), és megcsinálom ott... Majd beszámolok, köszi!
Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis! - Jegelve fkaresz fórumtársnak
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus strix B550-f bontatlan új..
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest