- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Hali. Vettem egy K7S5A-t. :)
700-as duron, hyundai ram.
Az a gondom, hogy a hangkártya driverjét nem tudja felrakni a telepítő progi. Ahol a vga, AUDIO, devices, applications van, ott még felrakja a fő drivert, vagy mit, ezt el lehet távolítani a programok listából. De utána a rendes SIS hétezer akárhány nevű drivert nem bírja felrakni. Azt írja ki, hogy Fail to copy SNDSYS.INF -SetupAudio(VxD)-
Ennyi. Ha én akaraom felrakni, manuálisan, kiválasztani a kártya driverjét (sis/sis630 vagy ilyesmi, és ott a win98se könyvtár), akkor nagy nehezen sikerül, és azt is írja ki, hogy működik a kártya, de hang nem jön ki belőle. Ezt már csinálta egy régebbi kártyám is win98-ban a WDM-es driverjével. És ez a sis chipes driver is WDM-es. Mi lehet a bibi? Arra gondolok, hogy a win98se könyvtárat win98se-re kéne feltenni, de nekem most a sima win98 van fent, és ilyen könyvtár nincs természetesen. A 95 ös driverrel most megy a hang, de ez csak valami sb16 emuláció, teljesen lerontja a rendszer teljesítményét, egy mpeg1-et nem bír akadás nélkül lejátszani, de a divxes avival is ugyanúgy akad, irq-s hiba szerű. Persze, ha kikapcsolom a hangot a biosba akkor minden tök gyors, semmi akadás. Most töltöm az új drivert az ecs.com.tw-ről. Meg holnap felrakom a 98SE-t, és remélem rendbejön a hang. Ja és a haverom áthozza az Innovision GF2 MX400-át, amivel neki 2000-et mért a 3dmark2k, 850 durcival (nem 1G mint korábban írtam), K7S5a-val, megnézzük nálam mit mér. (más alaplappal neki 5-6e el megy)
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest