Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
Hali. Vettem egy K7S5A-t. :)
700-as duron, hyundai ram.
Az a gondom, hogy a hangkártya driverjét nem tudja felrakni a telepítő progi. Ahol a vga, AUDIO, devices, applications van, ott még felrakja a fő drivert, vagy mit, ezt el lehet távolítani a programok listából. De utána a rendes SIS hétezer akárhány nevű drivert nem bírja felrakni. Azt írja ki, hogy Fail to copy SNDSYS.INF -SetupAudio(VxD)-
Ennyi. Ha én akaraom felrakni, manuálisan, kiválasztani a kártya driverjét (sis/sis630 vagy ilyesmi, és ott a win98se könyvtár), akkor nagy nehezen sikerül, és azt is írja ki, hogy működik a kártya, de hang nem jön ki belőle. Ezt már csinálta egy régebbi kártyám is win98-ban a WDM-es driverjével. És ez a sis chipes driver is WDM-es. Mi lehet a bibi? Arra gondolok, hogy a win98se könyvtárat win98se-re kéne feltenni, de nekem most a sima win98 van fent, és ilyen könyvtár nincs természetesen. A 95 ös driverrel most megy a hang, de ez csak valami sb16 emuláció, teljesen lerontja a rendszer teljesítményét, egy mpeg1-et nem bír akadás nélkül lejátszani, de a divxes avival is ugyanúgy akad, irq-s hiba szerű. Persze, ha kikapcsolom a hangot a biosba akkor minden tök gyors, semmi akadás. Most töltöm az új drivert az ecs.com.tw-ről. Meg holnap felrakom a 98SE-t, és remélem rendbejön a hang. Ja és a haverom áthozza az Innovision GF2 MX400-át, amivel neki 2000-et mért a 3dmark2k, 850 durcival (nem 1G mint korábban írtam), K7S5a-val, megnézzük nálam mit mér. (más alaplappal neki 5-6e el megy)
Aktív témák
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- 8x16 ddr4 vízhűtéses ram
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Beast RGB XMP/EXPO - 2 év bolti garival!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest