Hirdetés
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet
senior tag
Hali!
Nos nekem egy ECS K7S5A-m van és szerintem atomstabil. Igaz, nincs sok viszonyítási alapom, de azt tudom, hogy a WinXP az elmult 2-3 évben kb 10x fagyott ki úgy hogy reset lett belőle. (Havernak az ASUS lapja naponta 2x, és a munkahelyi gép meg ha írok valamit teljesen használhatatlan lesz 1 műveletre képes egyszerre úgy látszik
)
Szerintem ez nem olyan rossz arány figyelembevéve, hogy átlagba napi 5 progit felrakok és leszedek (program gyűjtés a mániám) és elég sok progival dolgozok, és játszok is sokat.
Jah és azt nem árt tudnod, hogy az ECS ha minden igaz a világon a 2. legnagyobb alaplapgyártó cég!!!!! (az első az ASUS)
Persze a nagyság nem feltétlen vonja magával a minőséget, de azért valamit szerintem mond. (és az olcsó húsnak híg a leve szerintem azért nem illik rá úgy mint pl.: a Tomato vagy milyen lapokra )
üdv
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest