- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
Bővebben: link Az 5.2-nél jár már régóta.
Az image capture rate a ''felületről vett minták másodpercenként'', nem függ össze a felbontással. -
kamikaze boci
őstag
Szvsz, az a valaha született legjobb egérteszt.
2001 óta minden Microsoft egérben ugyanaz az optika van. Annak idején az STMicroelectronics a Microsoftnak fejlesztette ki (vagyis senki másnak nem adhatta el) , az MS viszont nem mond semmi olyat, ami az ő termékét rosszabbnak tünteti fel, mint például az Agilent optikával szerelt egerek. Amikor megjelent a IME4.0, írtam a cég vevőszolgálatának, a válaszban két adatot kaptam:képfeldolgozás sebessége (image capture rate): 6000 kép/másodperc, és sebesség: kb. 94 cm/s. A 400/800 dpi-ről több helyen többféle állítást láttam már, és hajlottam arra, hogy IME 4.0 esetében 800. Ez csak a szoftveren múlik (firmware), gondoljatok a Viper 1140-ére a Logitech Pilot 800-ával (?) szemben (ugyanaz az A2051-es chip mindkettőben).
A RaZiel féle ötletes felbontás tesztet én is csak erről az oldalról ismerem azóta, hogy megjelent a DB review, de bevallom őszintén, lusta voltam leellenőrizni, hogy az IME4.0-nál most mennyi az az annyi.(Az IntelliPoint nem viseli el maga mellett az MouseWare-t, default driverrel meg ugye az egész nem ér semmit).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Crypto Trade
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magisk
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Láncfűrész topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest