Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blueMerle

veterán

válasz #16820480 #8 üzenetére

Részben igazad van. A Nokia valóban manapság szemetet gyárt, nem kell messzire menni, mindjárt itt a 6233 :( Idáig 4 ismerösöm vett és mindnek baja van vagy volt vele, mert 3 már gyorsan túl is adott rajta, olyannyira szar. Én is majdnem vettem, de idöben sikeult visszamondanom. Így még egy jó ideig marad a P900 :)

Nézd, mindenki tudja, hogy az ilyen hírek: ingyenreklámok. Úgymint a Motorola támogatásai, vagy bármely más cég kiemelt közleményei. De ezt legalább mi, felhasználók/vásárlók is érezni fogjuk. Persze jó dolog hogy a Moto támogat mindenkit, de kérdem én: ezt bárki le tudja ellenörizni aki ''belead'' vagyis vásárol? :U

200 000 Ft-os telót pedig nem veszek, ennyi pénzem nincs telefonra, de mondjuk egy 50 000 Ft-os telcsinél szvsz igenis sokat számít az a 5-10 ezer forintos csökkenés. :)

• blueMerle

veterán

Szerintem inkább várjatok, ne flameljetek, semmit sem tudtok arról hogy mennyit fog csökkeni, de már mindenki nekiesett a Nokiának. SEMMI, de semmi alapotok nincs, mégis azonnal flameltek és már jó elöre fikáztok. Birka-effektus. Egy elkezdi, az összes többi megy utána/folytatja. Ennek mi értelme? :U

Én már annak is orulnék ha 10%-ot csökkenne, és nem fikáznám. Egyáltalán honnan van ez az adat? Mert biztos hogy légböl kapott, máris mindenki kész ténynek veszi. Most komolyan ti mi a jó Istennek tudtok örulni??? Fikáztok ha áremelés van, nade akkor is fikáztok ha csökkentik az árakat?!?! :F :(

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák