- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Részben igazad van. A Nokia valóban manapság szemetet gyárt, nem kell messzire menni, mindjárt itt a 6233
Idáig 4 ismerösöm vett és mindnek baja van vagy volt vele, mert 3 már gyorsan túl is adott rajta, olyannyira szar. Én is majdnem vettem, de idöben sikeult visszamondanom. Így még egy jó ideig marad a P900
Nézd, mindenki tudja, hogy az ilyen hírek: ingyenreklámok. Úgymint a Motorola támogatásai, vagy bármely más cég kiemelt közleményei. De ezt legalább mi, felhasználók/vásárlók is érezni fogjuk. Persze jó dolog hogy a Moto támogat mindenkit, de kérdem én: ezt bárki le tudja ellenörizni aki ''belead'' vagyis vásárol?
200 000 Ft-os telót pedig nem veszek, ennyi pénzem nincs telefonra, de mondjuk egy 50 000 Ft-os telcsinél szvsz igenis sokat számít az a 5-10 ezer forintos csökkenés. -
blueMerle
veterán
Szerintem inkább várjatok, ne flameljetek, semmit sem tudtok arról hogy mennyit fog csökkeni, de már mindenki nekiesett a Nokiának. SEMMI, de semmi alapotok nincs, mégis azonnal flameltek és már jó elöre fikáztok. Birka-effektus. Egy elkezdi, az összes többi megy utána/folytatja. Ennek mi értelme?
Én már annak is orulnék ha 10%-ot csökkenne, és nem fikáznám. Egyáltalán honnan van ez az adat? Mert biztos hogy légböl kapott, máris mindenki kész ténynek veszi. Most komolyan ti mi a jó Istennek tudtok örulni??? Fikáztok ha áremelés van, nade akkor is fikáztok ha csökkentik az árakat?!?!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ALIENWARE Area-51 R5
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest