- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
válasz
Lord Mixxx #49 üzenetére
Kár, hogy ilyesminek az előállítása 2-3 ezres billentyűzetek helyett szerintem legalább 50-60 ezreseket eredményezne (és akkor még lehet, hogy óvatosan becsültem), pláne egy jobb ''tört'' MS billentyű esetében... Szerintem olcsóbb lenne valamilyen fluoreszcens anyaggal feliratozni, ami mondjuk halványan derengene a monitor fényétől... Igaz, hogy nem lehetne kikapcsolni, meg fényerőt sem lehet állítani, de ha pl. ilyen előregyártott matricákat forgalomba hoznának, az valószínűleg néhány száz forintba kerülne, s magadnak tudnád megcsinálni...
A másik: egy ilyen pontmátrix-kijelzőt HOVA rejtesz el minden egyes billentyű alá? Ráadásul ahhoz, hogy ez működjön, még külön vezérlést is kell gyártani hozzá, ami gondolom otthoni barkácskörülmények között szintén nem 1-2 forint. Aztán: miről táplálod? Kétlem, hogy a billentyűcsatlakozó elbírna ennyi teljesítményt...
Az ötlet egyébként nem rossz, tényleg jó volna néha sötétben látni, hogy hol vannak a billentyűk -bár szerintem olcsóbb megtanulni :D -, csak azt hiszem, hogy ez jelen körülmények között megoldhatatlan -vagy ha mégis, akkor nagyon drága és iszonyatos munka...
Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1 humoros
- Háztartási gépek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest