Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
válasz
kretenallat
üzenetére
Nekem is
, mármint csak a Norton müxik.
Szerencsére csökkentett módban kinyírtam; tüzfalam nekem sincs. -
kretenallat
senior tag
hat vannak eleg gusztustalanok, de csokkentett modban eddig eleg konnyne letakaritottam mindet maibe belefutottam... a heten en is naivan felmentem netre minden nelkul es bekaptam 22dbot 10 perc alatt, de leturtam mindet. egyebkent tuzfalat nem hasznalok, egy szal nortan antivirus van fenn most is.
-
Csipi
aktív tag
Szeretném tudni az adware-ek mennyire veszélyesek? Felszedtem egyet, Amcis2.dll, nem tudtam rájönni honnan. Le is töröltem, remélem sikeresen, de ha valaki többet tud mesélni ezekröl megkérném írjon. Köszi
-
Miracle
senior tag
a múltkor telepítetem újra a családi mindenes gépet, és amikor meglett, naívan tűzfaltelepítés előtt felmentem a netre, mert vártam egy levelet. kb. 5 percet töltöttem a neten tűzfal nélkül, ezalatt olyan szoftverek kerültek a gépemre, hogy teljesen használhatatlanná tették az explorert, azaz a beírt cím helyett mindíg különböző reklámoldalakat nyitott meg, így nem ment a windows update sem, nem engedte telepíteni az adaware-t, semmilyen vírusírtót, és tűzfalat sem. egyszerűen megint újra kellett telepíteni az egészet. ok én voltam a hülye, mert nem tettem fel a tűzfalat, de ez azért szerintem nem frankó.
-
twollah
nagyúr
Hogy en mennyire utalom ezt az adware dolgot.
Lassan nem mehet fel ugy a netre az ember, hogy ne szedne ossze par reklam, kemprogramot.
Meg szerencse, hogy folyamatosan frissitik a kulonbozo adware eltavolito programok adatbazisat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Amazfit Active okosóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mármint csak a Norton müxik.