Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
VGA kijelző - itt nem maradt ki egy Q betű?
-
ByB
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
Neked legyen igazad a kamerával kapcsolatban, de se a telefonon, se az információs lapon nincs feltűntetve, hogy AF-s. (Meg AF mellé szerintem járt volna led is, de NE nekem legyen igazam.)
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nekem nagy a gyanúm, hogy egy-az-egyben megörökli a P525 igen jó kameráját (persze a maga nemében és helyén), az pedig autofókuszos.
Viszont a P525 szerintem szebb lett, ez élőben nem üt akkorát, amennyire gyönyörűnek tűnt az első ''kiszivárgott'' fotókon. A bill. határozottan rosszabbnak tűnik, a vékonyka funkcióbillentyű-csík nekem ellenszenves, hiányzik a joystick, az oldalára rámolt görgőt minden fajta kütyüben utálom. A borítás a fénykép alapján nagyon műanyagosnak tűnik. A 3G hiánya zavaró, de ebbe legalább már EDGE sikeredett. Ha tényleg VGA lesz a kijelzője, az elég jól hangzik, bár 2.8''-on nem tudom, hogy mennyire lesz hasznos a normál használathoz.
[Szerkesztve] -
ByB
addikt
Az Asus részéről éreztem némi esélyt, hogy a GPS és a 3G nem üti egymást, de tévedtem...
Ő is beállt, a hogyan építsünk, majdnem jó telefont sorába! (AF + led azért beleférhetett volna.)
-
Takashi
aktív tag
VGA kijelző? Valamiről lemaradtam? Nem úgy volt, hogy a hagyományos 320x240 lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged