Új hozzászólás Aktív témák
-
Sczor
tag
ujjab alkotás[link]
-
Sczor
tag
Én is csatlakozom dilikutyához
-
Shim
őstag
amúgy nem új húzás ez a moto+swarovski kombó: [link]
-
Den
veterán
értettem én hogy mi a probléma
csak én ezt nem látom akkora problémának. a belső az emberek többégét nem érdekli, az átlagigényeket szinte mindegyik teló kielégíti. Az igazi különbég, ami alapján a legtöbb vevő választ az a külső, esetleg még a menü kezelhetősége. Ez a motorola is a külseje miatt lett annyira sikeres nem a tudása miatt.
Az emberek ízlése nem egyforma (bár erős törekvések vannak erre), ezért nincs olyan teló ami mindenkinek egyformán tetszik. szvsz van létjogosultsága a csak küllemben eltérő alváltozatoknak.
pl engem a v3 sosem mozgatott meg. szép,meg vékony, de hiányzott vmi érdekes belőle. ezt a verziót viszont megvenném, emberi áron persze. -
Ricardo
titán
Nekem nem a bőrrel van bajom hanem azzal hogy mindenről ezer bőrt akarnak lehúzni. Ez erre remek példa. Kiadnak valamit ami sikeres,aztán feketében +10000ért, aztán bugyirózsaszínben (azért sem magenta
) megint +ezrekért, aztán vonjuk be bőrrel..........stb.
Már a nokiánál is forgott a gyomrom pl a 6610/7210 ami belsőre teljesen megegyező csak az előlap és a gombsor volt más mégis az árban 20000 volt az eltérés.
Nem kötelező megvenni tudom, de nekem ez a véleményem. -
Den
veterán
egyébként nem értem ezt az újabb bőr... fanyalgást. a mobilok nagy része majdnem ugyanaz műszakilag (adott kategóriák természetesen), a legnagyobb kölönbség a burkolat, különösen egy gyártón belül
-
Den
veterán
nekem tetszik, eleve ilyet kellett volna árulni,legalább opcionálisan.
amúgy mi az a swarovski kristály? -
Digital
addikt
Páromék Swarovski cuccokat árulnak,de ez a teló a kristályok arconcsapása!
-
Ricardo
titán
Ez tipikusan ''húzzunk le még egy bőrt'' kategória.
-
rOwLeY
őstag
a nercbunba az biztos vmi uj ruhadarab csak mi vagyunk ilyen visszamaradottak
amugy nem olyan csinya ez, még talán ezek közül az agyon variáltak közül ez nez ki a legjobban!nem mint az az agyoncicomázott a mostani multimédianapon!
de egy fekete jöhet v amilyen a v3c meg a v3i azok is jöhetnek! -
KrAt
veterán
Hááát kinek a pap, kinek a .... Végülis nekem nemteccik. Én egy natúr feketével kiegyeznék
-
^Bundi^
őstag
''Megy majd a nercbunbámhoz.''
miaza nercbumba?
[Szerkesztve] -
Shim
őstag
nemtom miért kell kiakadni, a siemens is sok moddolt készüléket adott ki, pl. az escada verzsönök, szintén swarowski kristályokkal
-
GP-Sz
senior tag
Mi bajotok van, nem is néz ki rosszul. A cím alapján azt vártam, hogy egy ilyen full kristály giccs lesz, de egész ízléses. Nekem nem kéne, de semmi bajom nem lenne azzal, aki megveszi
-
Agostino
addikt
Hmm, szerintem ha nem jött volna ki a Pengemoto, akkor most igencsak törnék a fejüket Motóék, hogy merre tovább. Jó ha van egy sikerkészülék, de azért akkor sem szerencsés átesni a ló túloldalára. Szvsz. ez már túlzás, de akinek van pénze, meg erre gerjed, az vegye meg.Swarovski kristály? Azt ja, nekem akkor is csak csillogó kavicsok lesznek, amiket mindig félthetek, hogy mikor pattannak le.
-
blueMerle
veterán
Este azt hiszem fel fogok sírni és rémálmain lesznek
Ezt azért már tényleg nem kéne, Motorola... -
AS
félisten
Most már nem tudok mit mondani....
5 külső már?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Motorola legsikeresebb modellje a V3, így annyi bőrt húznak le, illetve rá, amennyit tudnak.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest