- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
a viewsonicok esetében látni a legjobban a difit, ami elég jellemző szvsz. a vx924 hiába jobb itt-ott, a 191b azért még jobb nála (ezt a tesztelők is tanusították)
a görbe integráljának összehasonlítása meg habár nem a legmegfelelőbb, de egy elég jó objektív alapot képez az összehasonlításrade ezen szerintem ne vesszünk össze. te így átod, én ígylátom. kész. nem vagyok elájulva a TFTktől, nem véletlenül, volt egy pár. bár gondolom te is láttál már egyet-kettőt
-
orbano
félisten
válasz
Jim Tonic #17 üzenetére
pl leültetem/fektetem a nőmet az ágyamra, és jó dolog, ha bármilyen pozícióban látjuk a filmet
mert lassabbszokott lenni. nézd meg a tomzhardveres méréseket. jellemzően a gyorsabb tft-k válaszidő-fügvényeinek görbe alatti területe nagyobb, mint a régi, lassabb kijelzőké. mindegy, biztos nagyon faszák ezek a moncsik, csak én vagyok vak
a képét meg nem a crt-khez hasonlítom, hanem magamhoz. bár az tény, hogy visszasírom a régi 959nf-emet. kár hogy az meg nem fér el a szobámban
a tompaszögre visszatérve kifejezetten idegesít, hogy ha hátradőlve akarok gépezni, igazítanom kell a moncsin, hogy ne lássam sötétebbnek a képernyőt. ez a mostnai notis tftmre különösen igaz, bár ez teljesen más kategória, inkább nem keverem ide -
orbano
félisten
válasz
Jim Tonic #11 üzenetére
lofaxt tud ez a kijlező. 2ms, bizonyos esetekben. Másokban meg lassabb mint egy 16ms-os. Majd ha a kombinált érték lesz ennyi, és e mellé a színei is tökéleteseklesznek, valamint tompaszögű lesz a használható betekintési szöge, akor lehet dicsőíteni a TFT-ket. De ez nem mostanság lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest