- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Aktív témák
-
Én viszont nem igazán akarom a cuccaimat 2 gép között ingáztatni. Esetleg még egy docking station + subnotebook kombót el tudok képzelni, ahogy a dockra rá van kötve fasza billentyűzet, egy 17-19''-os TFT, stb.
De, ez meg drága, és én nem nagy ritkán notebookozok, hanem sok órát vagyok egyik helyen, sok órát a másikon, stb.
Úgyhogy én csak és kizárólag egy darab notebookban gondolkodom, márpedig e téren a T4x egyelőre példátlan -- számomra. -
A T40 az egyik legerősebb kapható notebook (olyan értelemben, hogy p3, p4, centrino, stb, tehát platform szinten) a gpu-ját leszámítva. Amit sajnálok is, egy R9600 simán elfért volna benne.
Nekem fontos, hogy:
- könnyű legyen, azaz összes desknote kizárva
- elég nagy legyen a képernyője, azaz minimum 13.3'', de inkább 14.1''
- jó billentyűzetkiosztása legyen, strapabíró, igényes kivitelű legyen
Mivel rengeteget dolgozom, viszont kevesebbet játszom, ezért belefért az R7500. Családi videók áttömörítése pedig nemtom mennyire standard felhasználás. Játszani valóban gyenge a T40, de spec majd minden notebook gyenge... -
-
T40, T41, T42 szinte ugyanaz, és ezek p-s verziói is Centrinosak.
Miért jobb számomra a T40 mint az X40? Mert én csak és kizárólag a notebookomat használom, asztali gépem sincs, épp ezért a 12.1''-os kijelző már kicsi napi 10 órában. A 13.3''-os már OK lett volna, de modern gépekben az nem divat. 14.1'' az igazi, és ebben a kategóriában a T4x talán a legjobb választás. Hát, ezért. -
Olyan apróságok, mint a hibátlan és qrva jó billentyűzet pl itt szóba sem kerültek, pedig az IBM etalon ilyen téren. Mondjuk pont a Dell Latitude sorozat szintén nem rossz, de az IBM egyszerűen mindent überel.
A T42-esek kijelzője ráadásul már IPS paneles, 170/170 fokos betekintési szöggel... azért azt sem vágnám ki a kukába... -
Az IBM T40-es széria az egyik legjobban sikerült notebook a mostani eresztés közül. A thin and light kategóriában talán A legjobb.
Nem egészen értem az érveid ellene (14'', minden van benne és 2,2kg), és ahogy Den is írta, a subnotebook kategóriában ott az X31 és az X40...
Bár vannak qrva jó Dell notebookok, bő fél évnyi T40 és T41 használat után azt kell, hogy mondjam, hogy ez a notebook gyakorlatilag hibátlan. És talán az egyik legkönnyebb 14''-os megoldás (a Samsung X10 20 dekával könnyebb, viszont elég sok egyéb téren kompromisszumosabb megoldás).
Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Óra topik
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Netflix
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest