- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Netfone
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Aktív témák
-
Miracle
senior tag
hát, nem hiszem, hogy visszadobnál egy s-klasse-t, mert egy honda takarékosabb, meg kisebb... :DDD
merevlemez: szerintem ezen a téren akkor lesz mindenképpen versenyképes ez a szegmens, amikor megjelenik az első 2 merevelemezes, RAID vezérlős változat, ami télleg szaggatni fog. mert a 7200 az szerintem már egy ideje nem top teljesítmény. -
Miracle
senior tag
ps: van rajta windows gomb
-
Miracle
senior tag
én még 15 percnél tovább csak HPt, meg IBM-et használtam, azért artam azt. illetve volt egy compaq is, de az 600 Mhz-es P3 létére olyan LCDt kapott, hogy az már nekem volt kellemetlen.
windows billenyű? ejj... ejj... :)) windows NT : No Thanks, Not Trusted, Neither Today, Nor Tomorrow :)) -
Miracle
senior tag
volt már újabb afjta IBM laptop a kezedben? egy tank is átmehet rajta, és épp csak megkarcolódik... nomeg nem kell lejjebbváltania a sebességet, akkor sem, ha ''véletlenül'' eltakarod a szellőzőnyilását, ez tapasztalat. ilyen, és ehhez hasonló fícsőröket nem nagyon lehet reklámozni, pedig szerintem ezek is elég sokat számítanak.
ps. boldog thinkpad user vagyok, azelőtt HP volt, és inkább cipelek még egy kilót, de no more HP.
Aktív témák
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- World of Tanks - MMO
- Fujifilm X
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ!!! Apple MacBook Air M2/16GB/256SSD/Fekete/Magyar
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- DELL Latitude 5520 i7 GARANCIÁLIS
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest