Aktív témák
-
peace&love
aktív tag
Jóvanakkor bencsmárkozzanak a cégek... mindegyiknek a sajátja győz...
Én PC-n DTP-zek és irígylem azokat a kollégáimat, akik MAC-en dolgoznak, mert látom, hogy a 120 MegásPS file-t mennyi idő alatt csinálja meg nekik, és meddig distillál, meg meddig nekem. És mondanom sem kell, hogy a MAC gyorsabb, és stabilabb. Az OS X-et meg mikor megláttam, működés közben, hát komolyan elszégyelltem magam a Windows-ommal. Akkor most ez, hogy van?
Miért kell látatlanba ilyeneket írkáni, hogy elavult, meg nem is gyors, meg ilyenek?
:F
Ha azt irjátok, hogy az a baj vele, hogy drága az OK! Hozzá se szólok.
De azért majd ha begyűrűzik ide is egy ilyen gép és lesz rá alkalmam, akkor azért egy 600dpi-s A/3-as CMYK TIFF-re ráeresztek egy két filtert, aztán megnézzem, hogy tényleg gyors-e!
Addig meg csak maradjunk annyiban, hogy a MAC előnye az op.rendszer, ami annyival jobb mint a Win, hogy a vas teljesítményétől függetlenűl bőven kényelmesebben és gyorsabban lehet vele DOLGOZNI, mint a Windowsos PC-n.
Persze mondom ezt én aki kiadványszerkesztek, az is igaz.
Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest