- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Ez a lehetőség már nekem is eszembe jutott. A reklám mellett (minden tele van az FX-el gyakorlatilag ingyen) az is benne lehet a dologban, hogy kezdett csökkenni a Gef4 Ti-ok iránti kereslet (nem tudom, csak mint lehetőséget említem), és ez nem tetszett az nVidiának, inkább egy ideig ''hülyíti'' az embereket azzal, hogy nem lett jó az FX, ezért ne várjanak rá, hanem vegyenek Ti4800-at (persze ebben az is benne van, hogy sokan nem Gef4-et vesznek helyette, hanem Radeont). Aztán meg ha már lehet kapni az FX-et, akkor a driver optimalizálásával még rengeteget ki lehet hozni az FX-ból (amit eddig visszafogtak az nVidia driverben). Volt már ilyesmi a Gef3 megjelenésekor: valahogy nem hozta a kártya, amit vártak tőle, alig volt gyorsabb a Gef2-nél, aztán jött egy újabb driver, ami a Gef2-et visszafogta, a Gef3-ak meg jelentősen gyorsultak (korábban a Gef3-at fogták vissza a driverrel).
Persze lehet, hogy csak az Összeesküvés-elmélet hatott rám. :))
Aktív témák
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Alienware AW2521H
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest