Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
virme
csendes tag
Helló
Abban szeretnék segítséget kérni hogy az iphone készülék kijelzőjén amikor telefonálok, nem látszanak a számok, hol tudom ezt beállítani? Ha pl. olyan szolgáltatót hívok ahol "készülékem segítségével kellen kiválasztani a kívánt menűpontot" ezt nem tudom, mert a kijelzőn nincs rá lehetőség.
Köszönöm -
virme
csendes tag
Helló
Abban szeretnék segítséget kérni hogy az iphone készülék kijelzőjén amikor telefonálok, nem látszanak a számok, hol tudom ezt beállítani? Ha pl. olyan szolgáltatót hívok ahol "készülékem segítségével kellen kiválasztani a kívánt menűpontot" ezt nem tudom, mert a kijelzőn nincs rá lehetőség.
Köszönöm -
piqla
őstag
Kar, hogy itthonra nem hozzak be ezeket, inkabb vennem meg kicsit dragabban, mint rendelnem Hong Kongbol
-
Daweee
őstag
i-Phone 5.1 hangrendszerrel!
Egyébként meg nem tudom miért akkora szám a gémboy/nintendo szimu...emulátor, én is szoktam super mariózni mobilon -
Dare2Live
félisten
inkább az uj nokiakat látnám mint az új klonokat...
-
Ricardo
titán
Mi ez a hangszóró dömping? A másolatok sajátja ez a jelenség, mintha ez bármit is javítana rajta.
-
bwoay
nagyúr
emulátor. azzal rendelkezik, nem szimulátorral
legalábbis remélem.
-
Nightmare
senior tag
Mindenki meg van őrülve az iphone-tól? Vagy csak engem nem érdekel annyira? Nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Apple termékének vonalait rengeteg modell kölcsönvette már, de ez szinte tökéletes másolat.
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest