- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
virme
csendes tag
Helló
Abban szeretnék segítséget kérni hogy az iphone készülék kijelzőjén amikor telefonálok, nem látszanak a számok, hol tudom ezt beállítani? Ha pl. olyan szolgáltatót hívok ahol "készülékem segítségével kellen kiválasztani a kívánt menűpontot" ezt nem tudom, mert a kijelzőn nincs rá lehetőség.
Köszönöm -
virme
csendes tag
Helló
Abban szeretnék segítséget kérni hogy az iphone készülék kijelzőjén amikor telefonálok, nem látszanak a számok, hol tudom ezt beállítani? Ha pl. olyan szolgáltatót hívok ahol "készülékem segítségével kellen kiválasztani a kívánt menűpontot" ezt nem tudom, mert a kijelzőn nincs rá lehetőség.
Köszönöm -
piqla
őstag
Kar, hogy itthonra nem hozzak be ezeket, inkabb vennem meg kicsit dragabban, mint rendelnem Hong Kongbol
-
Daweee
őstag
i-Phone 5.1 hangrendszerrel!
Egyébként meg nem tudom miért akkora szám a gémboy/nintendo szimu...emulátor, én is szoktam super mariózni mobilon -
Dare2Live
félisten
inkább az uj nokiakat látnám mint az új klonokat...
-
Ricardo
titán
Mi ez a hangszóró dömping? A másolatok sajátja ez a jelenség, mintha ez bármit is javítana rajta.
-
bwoay
nagyúr
emulátor. azzal rendelkezik, nem szimulátorral
legalábbis remélem.
-
Nightmare
senior tag
Mindenki meg van őrülve az iphone-tól? Vagy csak engem nem érdekel annyira? Nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest