- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- Garmin topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
virme
csendes tag
Helló
Abban szeretnék segítséget kérni hogy az iphone készülék kijelzőjén amikor telefonálok, nem látszanak a számok, hol tudom ezt beállítani? Ha pl. olyan szolgáltatót hívok ahol "készülékem segítségével kellen kiválasztani a kívánt menűpontot" ezt nem tudom, mert a kijelzőn nincs rá lehetőség.
Köszönöm -
virme
csendes tag
Helló
Abban szeretnék segítséget kérni hogy az iphone készülék kijelzőjén amikor telefonálok, nem látszanak a számok, hol tudom ezt beállítani? Ha pl. olyan szolgáltatót hívok ahol "készülékem segítségével kellen kiválasztani a kívánt menűpontot" ezt nem tudom, mert a kijelzőn nincs rá lehetőség.
Köszönöm -
piqla
őstag
Kar, hogy itthonra nem hozzak be ezeket, inkabb vennem meg kicsit dragabban, mint rendelnem Hong Kongbol
-
Daweee
őstag
i-Phone 5.1 hangrendszerrel!
Egyébként meg nem tudom miért akkora szám a gémboy/nintendo szimu...emulátor, én is szoktam super mariózni mobilon -
Dare2Live
félisten
inkább az uj nokiakat látnám mint az új klonokat...
-
Ricardo
titán
Mi ez a hangszóró dömping? A másolatok sajátja ez a jelenség, mintha ez bármit is javítana rajta.
-
bwoay
nagyúr
emulátor. azzal rendelkezik, nem szimulátorral
legalábbis remélem.
-
Nightmare
senior tag
Mindenki meg van őrülve az iphone-tól? Vagy csak engem nem érdekel annyira? Nem értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Energiaital topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged