- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
pal
csendes tag
Nem 2 MHz-en múlik, hanem azon, hogy az Intel chipsetje adja az alaplapnak az órajelet, és akkor az Intel azt csinál vele, amit akar, a konkrét - egyelőre elméleti esetben - fixre köti, mondjuk 133 MHz-ra, aztán azt szorozza mindenki, vagy pedig az alaplapra szerelt órajelgenerátor adja a chipsetnek meg a processzornak meg mindennek, amit a júzer úgy matat, ahogy az alaplapgyártó hagyja, de ennek az ellenőrzéséhez még egy referencia órajel kell - szerintem.
-
pal
csendes tag
Nem lenne ez a lépés meglepő, csak kell valahonnan referencia órajel, ami nem olyan egyszerű. Ha én Intel lennék, akkor a chipsetbe tennék egy fix órajelgenerátort.
De végülis tényleg mindegy, én akkor kötöttem le magam az Intel fejőgépéről, amikor a 3 hónapos Intel D815 EPEA tipusú referencia alaplapomba nem tudtam Tualatin procit beletenni, és a Coppermine PIII 1 GHz 3x annyiba került, mint az 1,4-es Cerka.
Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest