- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
-
Loha
veterán
Eh pedig én még PATA-s vinyót akartam venni rendszernek
Jó dolog a SATA, de a saját gépemen kívül, nekem csak a szívás jött le az egészből.
IDE-s vinyók XP-n gyorsabban bootolnak, nem csúszik le a kábel magától, nem kell pipás SATA kábelt keresni, ha olyan a ház... SATA-nak jelenleg a vékony kábelen kívül még mindig semmi előnye... Intelt mindig is utáltam azért, mert mindig rá akarja erőltetni a népre az akaratát, sokszor volt erre már példa... Meg nem hiszem, hogy most az a PATA vezérlő olyan sok helyet foglalna el a déli hídban, aztán ha a gyártók nem akarják nem tesznek a lapra csatit. PCI-os IDE kártyákkal az a gond, hogy a PCI buszt terhelik, ami elég túlterhelt most is, szóval déli híd támogatás nélkül arra lesz jó, hogy esetleg a régi mobilrackes vinyókat lehet majd szórakázni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asrock B760M PRO RS
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest