- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spindlyman
tag
Lehet, hogy ''tipikus magyar hozzáállás'', de annyi ilyen telefont láttam már, hogy nem tud feldobni.... Meg lehet kövezni érte, de ez van. Szépnek szép, elegánsnak elegáns, de te csak ezért lecserélnél egy jól bevált márkát, egy jól bevált típust? Én erre gondoltam amikor a hozzászólásomat írtam.
Amúgy meg ez tipikus diszkrimanatív megjegyzés volt tőled.....de ebbe inkább ne menjünk bele.....sry
[Szerkesztve] -
blueMerle
veterán
válasz
Sirandrish #8 üzenetére
Csak most vetted észre hogy egymás ötleteit lopkodják? Manapság ez a trend, normális. Egyébként a samsung is másol pl. v3-at
....
[Szerkesztve] -
ragazzo
őstag
Én szeretem az ilyen konzervatív külsejű telefonokat.És ha olyan minőségű lesz mint a dvd íróm, akkor kipróbálok egyet.
-
Shim
őstag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
[link]
ha az előző nem lenne elég... -
Sirandrish
legenda
Valaki tud rola képet mutatni?
-
Dzsimmy
aktív tag
Nekem tetszik!Kiványcsi vagyok mennyibe fog kerülni,ha esetleg eljut kis hazánkba?
-
blueMerle
veterán
válasz
Spindlyman #1 üzenetére
Nagyon elegáns és szép készülék. Tipikus magyar hozzáállás: jó meg szép de minek ha nincs benne semmi extra...wáááá sose fogom megérteni ezt a népet
-
Spindlyman
tag
Érdekes, de semmi extra...viszont
''A készülék GSM, és GPRS hálózatokon képes működni.....''
Na ez megfogott!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest