- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Aktív témák
-
HiperG
addikt
Nézd az Intel bevezeti a DDR2-533 támogatást az Alderwood/Grantsdale cuccokban, de semmire se megy vele sőt lasabb is lesz
-hiába az elvi maximális 8.5gb/s mem sávszélesség ezzel nem tud mit kezdeni 800mhz fsb melett...(nforce2 dual-ddr effektus)
-nagyon gyenge időzítések (4-4-4-12)
Szóval úgyvedd, hogy AMD marad a Dual-DDR400-nál hogy ez még gyorsabb is lesz..másrészt meg nézz meg egy DX-51 vs. 3400+ tesztet... alig látsz különbséget, hiszen az AMD nem allergiás annyira a sávszélességre mint P4... ugyanígy a kesre sem...
DDR2 majd akkor fogja megérni ha 667-nél meg 800nál tartanak (jó lenne javítani ezeken az időzítéseken legalább CL3-ra....persze nem tartom kizártnak hogyha növelik a DDR2-k órajelét akkor még tovább gyengülnek az időzítések... DDR1-nél is ígytörtént) -
HiperG
addikt
Szerintem is felesleges a DDR2-t siettetni mivel ezeknek az időzítése 4-4-4-12 szemben egy jobb DDR1 2-2-2-5 ével.
CMP szerintem is érdekesebb lesz mint SMT (hajpa tréding teknólógí), mivel ennek áldásos hatásából nem soakt éreztem :)
90W max meg igazán jó, mivel a 4Ghz-s Prescott 135W körül fogja nyomna és ne feleggyük, hogy AMD-nek ott van a cool&quiet ;]
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest