- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
Hacked_3996
csendes tag
ÉN Budapest kodnévröl álmodom, s aki be tudja bizonyitani, a várossal valao kapcsolatát, az kap ingyen egy procit :) nah jo félretéve a hülye viccemet, de ideje lenne az amdnek dolgznia, mert szeretnék még procit látni tole :)
-
Hacked_3996
csendes tag
Ennek nincs filingje, ez azt jelenti, hogy az AMD eközben a titkos processzort gyárt ami legyözi a fekete harcost és fényt hoz ebbe a világba. Reméljük kijön a proci idoben s nem kell rá fényéveket várni, amennyiben igy lesz, sajnos az intel megint felülkerekedik. Kezdem unni, hogy az amd mindig huzza halasztja, tudtommal a fab-30-on kivül is van élet :) és segitenek neki, de még ez is kevés? nem értem :( megoldás az, hogy veszek egy ppc-t (nem pocket pécé hanem pávör piszi) vagy egy mekintost aztán akkor nem kell izgulnom, hogy holnap megszünik a procigyártom és a következö játékok már nem is fogják felismerni.. lehet fáradt vagyok?
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest