- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
nRu3
addikt
Okés de ez akkor meg mi? Bővebben: link
-
Xmas
tag
Ennyire nem tűnik fel senkinek, hogy fake!?
Elől, ugye a bronze hivatkozás, és az, hogy ''inside''. Aztán meg a hátuljához oda van fóliázva a CD.
Nem feltűnő a dupla ellentmondás?
bronze <=> CD
inside <=> outside
Ez egy nagy huncutság, amire ráugrott a fél világ és jól pofára esett)
-
anulu
félisten
válasz
Dreamcaster #44 üzenetére
#33 és #36-ot olvasd el. a kép maga lehet, hogy fake, de ilyen akció létezik és most is folyamatban van.
-
Dreamcaster
senior tag
Sztem fake a kép.
Az első képen láthatjuk a matricát melynek zöld szine elüt az AMD -s standard -től, ha az AMD rakta volna valszeg ugyanolyan csinál, nem egy árnyalattal másabbat. A másik pedig, hogy térben sem passzol a cucc, tehát lehet rátették, de akkor a színét megoldhatták volna, ha meg nyomtatták és ugy van rátéve, a nyomtatásnál kisérletezhettek volna más szinnel.
A második dolog a HL2 CD -n lévő AMD felirat, nehéz nyomtatni egy HL2 CD marticát amire rátették az AMD jelet.
Ha nem igy van (igazi a cucc) akkor égés, de egy probát megért. -
Allien
veterán
Én csak a saját esetemet tudom elmondani. Megvettem az Everquest 2-t (rendessen, bótba, cd galaxisban). Hazavittem, de a regisztrációnál a nagy angol tudásom miatt valamit elszurhattam. Letiltotta a CD kulcsot, kb a 3. próbálkozás után. Megvettem még egy példányba, mert játszani akartam vele, és sikerült is regisztrálnom. De, ugye, volt egy felesleges példányom. Megkerestem a hazai forgalmazóját (automex), emilben először (nem válaszoltak), aztán felhívtam őket. A lényeg, be kellett menjek, lediktálni az összes adatot, és 3 munkanap után rámcsörgött az illető, hogy megvan beszélve a SOE (Sony Online Entertiment, vagy mi)-val, és mehetek be. Én mondjuk levásároltam az árát, mert éppen volt mire, de ha az lett volna az első példányom, akkor egy új kulcsal mehettem volna haza, de ha akartam volna, a helyszínen is aktiválhattam volna. NAGYON korrekt módon kezeltek, nem, mint egy bűnözőt, vagy mit! Lehet, nem mindenütt ilyenek, ezt elismerem, de azért van fejlődés nálunk is, pozitív értelemben is!
-
anulu
félisten
egyszerű. Monarchcomputernél megveszed a procit 2004 dec 1 és 2005 máj 31 között, akkor kapsz hozzá HL2 aktiválási kódot, így le tudod tölteni Steam-ről, aktiválhatod, és menni fog. egyebet nem tudok mondani
Európába csak az USA és Kanada hadseregében szolgálóknak szállítanak...
[Szerkesztve] -
nRu3
addikt
Na aki tud englishül az olvasgasa ell és tessék minket is tájékoztatni.
Bővebben: link
Bővebben: link de az biztos hogy ez az usa-ban van forgalomban -
anulu
félisten
H*SW szerint ugyanannyiba kerül a HL2-es, mint az anélküli. lehet, megpróbálok majd egy ilyet szerezni itthon vhogy... jó lenne eredetiben, meg minden, mert szeretnék Steamen játszani.
-
twollah
nagyúr
Az, hogy meg nincsen hivatalosan elismerve az akcio meg nem jelenti azt, hogy nem lehet.
Gondoljunk csak a TESCO, stb hipermarketek akcioira. -
Esmein
nagyúr
-
hunluigi
senior tag
Nekem meg az jutott eszembe hogy ennyire és ilyen gyorsan kifutott ez a gáma??? Igaz én is kétszer végignyomtam és ''azóta csak a helyet fogja''.
-
kowk
tag
azert ez a hl1-es tema nem ilyen egyszeru
a bus picsaba ugyan nem kuldenek, mert ha scannelsz szamlat, es elkuldod, akkor 1-2 honap alatt kapsz korrekt keyt (tapasztalat).
egyebkent itthon boltban NEM szabad venni hl1-et, mert az OSSZES ki van bontva, es anno amikor meg nem volt steam, itt-ott biza magyaroknal talaltuk meg a frissen vasarolt kulcsunkat.. azt tudom, h mediamarktba bementek a tirpek, es leolvastak a cdkrol, de hogy cdgalaxisbol hogy nyuljak, azt nem tudom..
mindenesetre ha kulfoldrol rendeled, tuti muxeni fog.. -
Esmein
nagyúr
válasz
TrollBalint #15 üzenetére
Cdgalaxis nem jobb hely...
-
Dilikutya
félisten
Majd ha a HL2 mellé kapom a 3500+ procit, akkor visszatérhetünk rá.....
-
plömplöm
őstag
Ez nem ugyanolyan ügylet, mint ami az ati videobigyulákhoz (bba+pba) járt?
-
TrollBalint
addikt
Ilyenkor a jobb helyeken az a szokás, hogy adnak másikat.
A cikkről meg annyit, hogy szerintem egy olcsobb A64 (mondjuk 3000+ amin szintén szépen megy a hl2) és egy half life 2 megvásárlása együtt is olcsóbb, mitn egy 3500+-os proci... főleg, ha úgy nyomják, hogy ez a proci drágább lesz, mint a sima 3500... -
nRu3
addikt
Én pedig vettem már videokártyát amiben a half life cd hibás volt, igy inkább nem is érdekelnek azok a csomagok amik telle vanak minden féle cd-vel.
-
Esmein
nagyúr
Hozzánk úgyse ér el, úgy ellopják közben a hl2-t mint a huzat.
Én pl már 2x vettem meg a half-lifet és mindkétszer használt volt a kulcsa. Ennyit erről. -
Notes
senior tag
Az azért tényleg furcsa, hogy az AMD honlapján egy betű sincs erről
-
szilchi
őstag
A hír tudtommal igaz.De én egy kicsit másképp halottam.Ott úgy volt,hogy az Athlon 64 procik mellé egy bronz KUPONT kapsz.Dehát ez majdnem ua.,mintha a játékot kapnád.
-
Lacix29
őstag
válasz
duracell89 #2 üzenetére
Ilyen fake dobozt én is tudnék csinálni.
(Csak egy matrica a doboz elejére+ hátulra befóliázni pár HalfLife 2 CD-t és kész) -
nRu3
addikt
Lehetett kapni msi alaplapokat amiben volt a64 proci nem tudom lehet-e nálunk kapni, angliában pedig lehetet kapni olyan lapot amihez ajándékba adták a windows 64bit beta cd-t.
-
duracell89
senior tag
mondom en...ati+amd 4eva
-
ftc
nagyúr
Ez jo.Remélem ha igaz ide is eljut
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.