- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLam
senior tag
ennek mennyi lesz az ára? 400MHz FSB disabled?
-
gorlin
őstag
Tudja valaki hogy milyen alaplapot tudok venni a majdani merom alá,illetve AMD Turion 64 Mobile MT-32 alá?
(persze vagy-vagy)
Üdv. -
macilaci78
nagyúr
Jó kicsi. Dehát ezért van.
A hűtést meg majd megoldják, hőcsövekkel oda viszed, ahol helye van a bordának. Nekem tetszik. -
orbano
félisten
Számíthatsz rá, hogy az első példányok is piszkosul alacsony feszeken fognak menni, nem kell azért plusz pénzt kiadni...
Ez az alaplap sem lesz szerintem egy best buy sajnos, ha megnézed a hűtését, ugyan megvan a 4 lik, de közvetlenül a foglalat mellett ott éktelenkedik egy böszme nagy kondi, ami miatt egy értelmesebb hűtőt nem tudsz rárakni, oda a passzív megoldás... marad az Aopen sajnos... -
erdoke
titán
Ha minden igaz, ebbn megy majd a Merom első generációja is. Én megvárnám a LV változatokat, azokkal takarékosabb vagy jobban tuningolható rendszereket lehet építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest