- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kem
addikt
Nem hiszem, hogy az átlag ember 1nél többet kattintana ha keresni akar.
-
CYBERIA
őstag
Mint keresőt, csipázom a Google-t, nagyon hozzászoktam. Cégként utálom.
Jól meg''design''-olták ezt az ask-ot, még jó, hogy én a puritán felületet szeretem. -
Gh0sT
addikt
Kíváncsi vagyok, mikor jön ki a hír, hogy a Google az Ask felvásárlását fontolgatja.
-
fv82
tag
Hát erről csak a 24-es South Park jut eszembe. Senki nem használ Ask Jeeves-t, mindenki Gúglizik
amúgy ahogy elnézem tényleg nem túl használható mo.-n az ask
[Szerkesztve] -
REDeath
őstag
az a két plusz sáv hasznos tud lenni, de inkább a baloldali, mert videót úgyis (majdnem)mindenki külön keres jutubon, képeket is külön keres ''rendes image keresés módjára''
meg picit lassabb is, de akkor is tetszenek azok a plusz sávok.
(ff-ban láttam még ilyen search-suggestionoket a beépített google keresőben)
amúgy hogy a találatok ugyanolyan formában jelennek meg (kék cím/link, szürke leírás, zöld hivatkozáscímek... - pont mint googlenél) az direkt van?
ui: ami még nagyon hasznos, az hogy sok esetben rövid leírást ad egyből a kereset szóról az oldal tetején. pl kerestem a lol szóra és első sorban ott volt egy leírás
már csak az kéne hogy külföldre is keressenek
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Itt a CEE régióban teljesen más, sokkal szűkebb eredményeket ad ez a kereső, mint a Google. Talán majd ha nem csak az amcsi piacra keresnek...
-
Drótszamár
őstag
Basszus, nálam fordítva működik az egér görgője az ask.com-on, mint máshol
-
FTeR
addikt
„A Google jó irányba indult el, de túlságosan óvatosak. Mi sokkal rugalmasabbak vagyunk, tudjuk mit akarunk.”
ez csak azon múlik, h egy ~5%os részesedéssel rendelkező vállakozásnak sokkal könnyebb változtatnia, akár az egyik napról a másikra is. ha vmi nem sikerül, akkor pár hónap múlva újat dobnak be. ezt nagyobb részesedéssel nem lehet megtenni, komolyabb vezteség nélkül. -
gLes
őstag
Valami bug van a címben szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest