- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Aktív témák
-
Hardzsi
tag
Reagálva az eleddig számámra írt válaszokra/véleményekre:
1) a legjobb ár/teljesítmény arányt a P4 architektúrán belül (478 tűs Celeronok és valódi P4-ek között) értettem, nem pedig architektúrák (AMD vs. Intel) között, amely összehasonlítás sok szempontból szubjektív volta miatt óhatatlanul AMD-Intel vitát eredményezne, ami nincs/nem volt szándékomban
2) lehet, hogy egy AMD procis konfig költséghatékonyabb játékra vagy bármire, de és bizonyos okokból a P4 architektúrát választottam, és amíg ez van, addig csak erről mondok véleményt, véletlenül sem óhajtom bármilyen AMD-s konfiggal összehasonlítani -
Hardzsi
tag
Mondatod második felével nem értek egyet.
Én pl. miután döntöttem a P4 platform mellett (ennek okai más fórum-lapra tartoznak), anyagi okokból rögtön az 1.7-es Celeront választottam ''ideiglenesen'', de úgy készülve, hogy 2 prociváltást (P4 2.4, majd 3.x) is megejthessek, ha alkalmasint 20e alá esnek áraik - márpedig fognak. Ami pedig a ''sebesebb'' celeronokat illeti: szerintem egyiket sem érdemes megvenni, mert nem adnak komoly teljesítménytöbbletet, tehát árcsökkentés ide vagy oda, celeron/belépő szinten továbbra is az 1.7-es az EGYETLEN jó ár/érték arányú mag. Ha nagyon akarod, fehúzhatod minggyá' 1.8-ra vagy 1.9-re, csak hát mint mondottam, semmi értelme.
Persze felhasználásfüggő is lehet a prociválasztás, nyilván DivX kódoláshoz AMD vagy valódi P4 szükséges, én most csak játékra használom a gépet - a ''megalázó'' proci számomra meglepően jó teljesít e téren.
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest