Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaitooo
tag
válasz
tjhooker464 #83 üzenetére
sztem most is irrealisan magas a hasznalt 9800prok ara
-
Kaitooo
tag
de kar hogy mar eladtam, megneztem volna van-e rajta, de vegulis tok mind1, mert egyik fajta gecube 9600XT biosaval sem volt hajlando mukodni a kartya (egyikkel sipolas, masikkal nagyon szemetelo kep volt az eredmeny, termeszetesen orajeleket elotte visszavettem de mindhiaba)
-
Kaitooo
tag
latom mindenkepp kotekedni akarsz
de igenis mukodik a homero az r360 magos 9800pron, csak 9800xt biost kell beleirni!
szerk.: es az is hulyeseg hogy csokkentettek a feszt hogy ne lehessen huzni, mert megneztem, detto ugyanannyi feszt kap (1.31V) mint egy 9600XT, de ez magatol ertetodo is lett volna, mivel 9600XT nyakon van az egesz
[Szerkesztve] -
Kaitooo
tag
Ha meg emlekeztek megjelent egy kis tablazat a 6200asrol amikor az nvidia bejelentette es ott 9600XT koruli szinten volt a 6200as. Mas kerdes hogy az nvidia adta ki, es doom3ban lett tesztelve
nagyon varom mar a ?fuggetlen?(itt nem a ph-ra gondolok) portalok tesztjeit az agps verzioval kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest