- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern #64 üzenetére
az hogy nem kellett rá ugyanakkora ventillátor, az mit jelent.... RPM-et ?
mer fizikálisan ugyanakkora
mi az a screen? :)
meg mé csináltok tty11, meg tty12-t ezek a tty-ok a virtuális terminálok lennének linuxba a karakteres módba? ALT F1-ALT F6-ig mongyuk?
ha igen, akkor hol lehet 6 vt röl felnyomni 10-11-12 vt-re? :) -
rii
nagyúr
ugyan, bocs, .. csak poénból irtam .... ez még simán kapcsolódik a témához .... szerintem :DDD ... bár nagyon kellemes volt olvasgatni ... - de nemtom miaza screen - de az a tty11, 12 meg screen meg ssh, az má offszagú .... :DDD de tanulságos
''jo ha 4 evig huzzak, kozben a regi dolgaim mar tobb, mint tiz eve es hibatlanul mukodnek.''
jaja, ... nekem a 286-osba olyan profi tápegység van, hogy bekapcsoltam, és semmi hangja nem volt (a seagate 40-es nem kapott feszt...) ...és mondom nemá, meghalt .... asztán hátratettem a ventihez a kezem, .... és megy .... megy de olyan halkan, hogy nem lehet hallani .... ilyen nagy L alakú a táp ... SUNSTAR ha jól emlékszem.... ezek a mai tápok meg gajdulnka meg, mer minden alkatrészt ami csak lehet kispórólnak belöle .... az a 286-os táp meg iszonyat nagy ... nem sajnálták belöle az anyagot, mint a mai túl-anyagias-profitos világban .... -
rii
nagyúr
12 E HUF körül már bépített egereset, jbban mondva trac ball-osat, veteék nélküli bill-t lehet kapni.... szoval PC-khez ezt sztem el lehet felejteni ....
-
rii
nagyúr
ha fekete féből lenne, és krőmozott gombok, ako aszondom az árán van valahol, de ilye feka unalmas színnel...? szerintem - én nem yagyok hack-er - a hack-erektöl messze távol áll ez a színvilág .... dögunalom
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged