- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
De már írtam: Egyszerűen nem tudok osztott billentyűzeten gépeni, mert nem szabályosan gépelek (nem tanultam gépírást, ugyanazt a billentyűt nem mindig ugyanazzal az ujjammal ütöm le.)
Sokat gépelek, de nem töményen szöveget. Egy programozó nagyon sok speciális karaktert használ, nem úgy mint a normál gépelés. _Szerintem_ egy programozónak nem biztos, hogy ideális egy osztott billentyűzet.
ZooLee -
ZooLee
senior tag
Fröccsöntött gagyi műanyag??? Gépeltél már ilyenen? Vagy a compaq billentyűkön? Hát lazán kenterbe verik az MS billentyűzetet minőségre. Az egy zörgő vacak egy új Compaqhoz képest.
Az ergonómia meg más kérdés, nekem nem jött be az osztott billentyűzet, mivel nem szabályosan gépelek...
ZooLee
Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest