- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
elit_hun
őstag
sokszor összehoz, azelőt is, és azelőt is el próbáltam magyarázni neki, de vhogy nem képes felfogni
Multkor pl a C2D-t akartam neki felvázolni, de mindig ugyanarra jutott, celeron mert abban több meghertz van
meg pl az hogy egyszer voltak nálunk, én éppen VGA tuningal folgalotoskodtam, erre látja nyitott gép, egyből beveti magát ilyen kiáltással: Még nem láttam testközelből nyitott gépet erre belenyul a ventibe (procihűtőébe) én meg lelkes káromkodásba török ki, erre meg ő van megsértve mit ordítom le a fejét
mod: ezekhez képest az oszt társaim kész zsenik, előszőr ők sem akartak hinni, de kiírtam DVD-re 3Dmarkot és hasonlókat, körbeadogattam, megmutattam nekik rover listáját, és így ha nem is értették meg miért jobb az eggyik a másiknál, de tudják az erősorrendetma már ott tartanak hogy izé, ebben több olyan pixel micsoda van, vagyis lehet hogy jobb
[Szerkesztve] -
elit_hun
őstag
Sztori by Elit_hun valóságon alapul!
Vmikor tavaly, a helyszín a Mammut szórakoztató és bevásárló központ, megyünk vásárolni, nyár van, ezért új csukát kell venni, de összefutunk az ősök ismerőseivel, leálnak dumálni, ott van a gyerek, egy ével fiatalabb nálam, mondom: leugrok megnézni a qwertybe menynibe fájnak itt a cuccok, a weboldaljukat nem frisítik...gyerek is jönni akar, jön is
belépek, leálok dumálni alkalmazottak az árakról, addig ő is aktívan bekapcsolódik
Mondja, ha gépet akarok újítani mit kell cserélnem, eladó kérdi, milyen géped van?Ő meg
AMD Celeron 3000megahertz (nagyon kihangsúlyozta hogy háromezer!!!) majd hogy FX 5500 128Mb (128 mb kihangsúlyozva) és 256Mb RAM és 80 gb vinyóóóó...Eladó mondja, ide RAMbővítés kellene elsőnek, hány RAM foglalat van az alaplapodon? Ő meg, 1 Gb, eladó meg, foglalatok száma van megadvaErre ő meg, de ez olyn 1 Gb.-os alaplap, ekkor már nagyon égtem, félig röhögőgörcsbe elkaptam és kivittem
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest