Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• elit_hun

őstag

válasz Peet210 #83 üzenetére

Már régóta nem próbálkozok :) De idegesít amikor az ősei részletezik hogy a kis Danikájuk mekkora technikai zseni :W Idén is valszeg ez lesz, mert ugyanarra a strandra szoktunk járni :W

[Szerkesztve]

• elit_hun

őstag

válasz Peet210 #81 üzenetére

sokszor összehoz, azelőt is, és azelőt is el próbáltam magyarázni neki, de vhogy nem képes felfogni :W Multkor pl a C2D-t akartam neki felvázolni, de mindig ugyanarra jutott, celeron mert abban több meghertz van :W meg pl az hogy egyszer voltak nálunk, én éppen VGA tuningal folgalotoskodtam, erre látja nyitott gép, egyből beveti magát ilyen kiáltással: Még nem láttam testközelből nyitott gépet erre belenyul a ventibe (procihűtőébe) én meg lelkes káromkodásba török ki, erre meg ő van megsértve mit ordítom le a fejét :W

mod: ezekhez képest az oszt társaim kész zsenik, előszőr ők sem akartak hinni, de kiírtam DVD-re 3Dmarkot és hasonlókat, körbeadogattam, megmutattam nekik rover listáját, és így ha nem is értették meg miért jobb az eggyik a másiknál, de tudják az erősorrendet :)) ma már ott tartanak hogy izé, ebben több olyan pixel micsoda van, vagyis lehet hogy jobb :DDD

[Szerkesztve]

• elit_hun

őstag

Sztori by Elit_hun valóságon alapul!

Vmikor tavaly, a helyszín a Mammut szórakoztató és bevásárló központ, megyünk vásárolni, nyár van, ezért új csukát kell venni, de összefutunk az ősök ismerőseivel, leálnak dumálni, ott van a gyerek, egy ével fiatalabb nálam, mondom: leugrok megnézni a qwertybe menynibe fájnak itt a cuccok, a weboldaljukat nem frisítik...gyerek is jönni akar, jön is :W
    belépek, leálok dumálni alkalmazottak az árakról, addig ő is aktívan bekapcsolódik :W
    Mondja, ha gépet akarok újítani mit kell cserélnem, eladó kérdi, milyen géped van?Ő meg
    AMD Celeron 3000megahertz (nagyon kihangsúlyozta hogy háromezer!!!) majd hogy FX 5500 128Mb (128 mb kihangsúlyozva) és 256Mb RAM és 80 gb vinyóóóó...Eladó mondja, ide RAMbővítés kellene elsőnek, hány RAM foglalat van az alaplapodon? Ő meg, 1 Gb, eladó meg, foglalatok száma van megadva :W Erre ő meg, de ez olyn 1 Gb.-os alaplap, ekkor már nagyon égtem, félig röhögőgörcsbe elkaptam és kivittem :))

Új hozzászólás Aktív témák