- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Az ára is szép?
-
Den
veterán
No akkor a kedvedért:
délután a site bütykölés következtében a szájton sql hibaüzenetek voltak. Erre írta ide tildy hogy: csak nekem vannak hibaüzebnetek az oldalon?
erre válaszoltam hogy nem, de van legalább 5 topic ahol ezt leírhattad volna. Erre tildy válaszolta hogy ja tényleg bocs, majd beírta az észrevételét a megfelelő topicba. Ezután töröltem az ő két és az én egy hozzászólásomat, mivel semmi közük nem volt a hírhez, és semmi, más számára fontos, információt nem tartalmazott.
És ha nem haragszol ilyen jellegű törlések miatt máskor sem fogok ilyen kisregényt írni, ez is csak speciálisan a te örömdre született :) -
Cane
őstag
És ebben őszintén mi a jó? Elvileg lehetne PC házat csinálni kőből is.
-
róland
veterán
válasz
strike-force #12 üzenetére
Gyönyörű a világítós változat. :DD
-
róland
veterán
Olvastam, de már előbb kaptam választ a kérdésemre. Nem az zavart, hogy moderálták, hanem az, hogy nem volt ott sehol egy moderátor hozzászólása, hogy bocs, de ez meg ez történt. Ráadásul ebben az esetben méginkább igényelném ezt.
Ui.: Ne töröld! -
Teszt, képek, konklúzsön itt:
[L]http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=wavemaster&page=1[/L] -
atus
senior tag
[L]http://prohardver.hu/rios2_hir.php?id=3393[/L]
-
SomY
csendes tag
OFF
Biztos értelmetlen hozzászólások voltak és moderálták azokat.
ON
Amúgy a ház szép-szép (végre tényleg nem csak egy téglatest), de az 50k-t sokallom kicsit érte (jójó, tudom, melyik alu ház nem drága?!) és az ajtó nyitott állapotában eléggé bután nézhet ki a frontoldalon az alu es a fehér/bézs szín keveredve. No meg egyszer hagyod csak nyitva és nem figyelsz oda, máris lerúgtad az ajtót... -
Jaq
tag
Lehet, hogy szep ill. jo, de azert tap nelkul eleg huzosnak tunik az a 189euro (~50k+ HuF).....
-
róland
veterán
Végre valami szép ház is a sok unalmas téglatest után. :)
Aktív témák
Hirdetés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged