Keresés

Aktív témák

• Nowhereman

őstag

válasz Elrood #11 üzenetére

Nekem spec volt(pl:Qvék megy csak a vinfost nem lehet felinstallálni), nem titkolom: szinte mindig cerka volt, ha proci volt.
    Tesztek: azokat ált. nevetségesek. - más, hogy használat közben mit tapasztal az ember!
    Hány olyan CD tesztet láttál, amikor már az egy, két éves példányokat is befogták, vagy leirták a meghibásodási arányt.
    Videokártyák több féle gépben... ? Mert a többség nem 2,53-as P4, vagy XP2200+ -ba pakolja a holmit...!
    Proci: Sysmark 2001 vs. 2002 -no coment!
    Más huzás: (by Tom's)
    P4 2800: 2800->3100
    Xp 2600+: 2133->2800 itt például milyen számitás alapján huzhato jobban a P4?
    A huzás mindig esetleges, és nem csak a procitol függ. A negativ hatások néha késöbb jelentkeznek: Pl: alaporajelen se megy fel a vinfos.

• CsendPenge

őstag

válasz Elrood #9 üzenetére

Jaj, Egon, ezt tényleg túl komolyan vetted! Én speciel azt szeretem a legjobban a P4vs.AMD beszélgetésekben, hogy lehet nyomni a hülyeséget 1000L! Amúgy valóságban szerintem mindkettő proci jó, bizonyos területeken az egyik jobb, máshol meg a másik. De annyira jót lehet hülyéskedni rajta! És eddig te is vetted a lapot! (És legyünk tényszerüek:anyumnak P4-ese van, bátyámnak tuacerka, ahol dolgozok ott meg csupa P4, és a procikkal még soha semmi bajom nem volt). Poén Rulez! :D

Aktív témák