Aktív témák
-
rudi
nagyúr
No hát igen hát az az hát :D
Látjátok hogy 1PCI+1AGP :D Ezek tudhatnak valamit nyáktervezési szinten. Lefogadom hogy ilyet csak OpenGLben hesználnak! Szerintem ha kinyitogatnánk szépen sorban a DreamWorks vagy más 3D látványtervező cég gépeit akkor egyikből TUTI előficcenne egy 4-8 vagy 16 vagy még több R300 chipes szörnyeteg :D -
-
elmo
aktív tag
Ööö, igazad van, asszem le kellene feküdnöm. :D
Szóval azt akartam kihozni, hogy egyszerre két megjelenítő eszközön két különböző dolog menjen; de mivel két monitort tud kezelni, ezért gondolom megoldható... Például akkor az, hogy egyiken böngészés, másikon meg a tv-adás a tunerből; vagy egy film, vagy ilyesmi. ? :U -
''Die AIW 9600 Pro bietet zahlreiche neue Features, die selbst die im April vorgestellte High End AIW Radeon 9800 Pro nicht besitzt. So kann die AIW R9600 Pro erstmals zwei Monitore parallel ansteuern und verfügt über ein integriertes UKW-Radio.''
Szerintem ennek a szerencsétlenül sikerült fordítása / értelmezése okozta a zavart. Tehát nem a többi AIW 9600 Pro-tól különbözik, hanem az AIW 9800 Pro-tól ( mármint plusz feature-ökben, a chip az nyilvánvaló :D ).
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Autóhifi
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest