Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Loha

veterán

válasz atifarkas #30 üzenetére

nforce2-őn SATA-ra raktad a cuccot? (PATA-ra nincs sok értelme) Ha igen a SATA chip tehet róla, ami ismert hiba, a SiliconImage és az alaplapgyártó sara...
    nforce4-nél nincs ilyen gond a SATA vezérlővel, de a desktop vinyókat és vezérlőket nem RAID-re optimalizálják és tervezik, sokaknak volt már vele alaplapfüggetlen gondjuk.

Ja es miert recsegnek a creative kartyak nforce alaplapban es masban nem?? Erre nem gondolt meg valaki, hogy akkor lehet nem a creative kartyak a szarok, hanem az alaplap?

Régebben meg VIA-s lapban recsegtek, meg ott volt velük szívás ezerrel, egyébként amióta távol tartom magamtól a creative hangkarikat (soundstorm RulZ) azóta soha semmi gondom nem volt a hanggal, meg a hányadék driverekkel, szóval sztem creative is erősen sáros... :)

Engem ez a driver 2 óra alatt felhúzott, szóval gyorsan visszakerült az előző, és egy darabig maradni is fog. Egyébként az nvidia drivereivel eddig nem sok bajom volt, szóval sztem megbocsájtható az a kis malőr, és külön jó pont, hogy az új drivereknél vissza lehet kapcsolni a régi kezelőfelületet, és nem kell szenvedni, az új bolondbiztos verzióval :D

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák