- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
Aktív témák
-
guest
veterán
Ugy latom hogy az AT7-II-n mar nem talalhato meg a 6db ATA vezerlo, 'csak' 4 van :)
-
andorpapa
őstag
válasz
Satan-Claus #1 üzenetére
Amint látod, nagyon sok embernek fájt a régi portok elvesztése. Elvégre ezért csinálták meg a KX7 kiadást. :)
-
Satan-Claus
senior tag
Én úgy látom, hogy ha már egyszer minden rá van hegesztve, akkor az esetek 99%-ában elég a 3 PCI slot, de nem tudom kinek fájt a soros, párhuzamos, és PS/2 port. Én értem, hogy fejlődés, de miért dobja ki az ember a még jól szuperáló egerét, vagy billenytyűzetét? Vagy arra kell a plusz két PCI, hogy az ember ide dugdossa az extra csatolókártyáit amin rajta vannak a hiányzó portok?
hű, ezzel nem nyernék Kazinczy-versenyt :))
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest