- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Macrodroid
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Mivel a Motorolának bejött ez a design, így a többi gyártó is próbál valami kis szeletet kihasítani a képzeletbeli tortából.Ez érthető.
-
AAAKEEE
tag
ÁÁ már ez a telefon is penge lesz???? Jó hogy nem a zsilett is csinál telefont és borotválkozz
De nekem annyira nem jönnek be ezek a telefonok. Főleg a barátomnak volt egy v3-asa és nagyon megbánta mert beszorult a nyolcas gomb és ezt nem lehet visszapattintani úgyhogy
bekapcsolta és csak a nyolcast írta a teló és így le lett tiltva a kártyája. -
Integra
titán
ha számít valamit, akkor ez egy ilyen embernek mint nekem aki nem látta mikből gyúrták össze ezt a telefont, annak tetszik, minden sallangtól mentes teló.
-
Spindlyman
tag
válasz
paramparya #3 üzenetére
Ha bejön a népnek lesz ebből is Pink.....
-
Spindlyman
tag
Egészen pontosan egy BENQ Siemens S68 és E61 keverék... De jó! Már ezt is koppintják!
Amúgy annyira nem rossz, csak egy ilyen telefonnál nem lett volna szükség azokra a plusz gombokra.... -
paramparya
őstag
Én már rosszul vagyok a mai fekete-szürke telefondivatnak, már alig várom, hogy megint színesek legyenek végre...
-
parandroid
félisten
Látom hódít a zsebszámológép-dizájn.
p -
lajo
senior tag
Szerintem korrekt....
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Rack és Tower szerver bazár
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest