- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Notes
senior tag
Bocs én nem akartalak megsérteni. Csak kicsit idegesítő, hogy az ember az összespórolt pénzéből vesz egy több tízezer forintos cuccot és lehet, hogy otthon csúnyán meglepődik, mert egy szemét marketingesnek volt egy jó ötlete az apróbetűkkel...
Ismétlem nem akartam belőled gúnyt űzni, illetve nem ellened irányult a hozzászólás, hanem az adott cég ellen. -
Notes
senior tag
Egyébként az ATI is hülye, hogy ezeket a csalásokat hagyja. Ezzel neki is csak rossz hírét keltik. Én olyan megállapodást kötnék a gyártókkal, hogy csak az eredeit speckókkal szerelt kártyákon lehessen ATI felirat stb.
-
Notes
senior tag
Hibát??
Látod pont az ilyen jóhiszemű madarakra vadásznak mint Te...
Ez is csak azért van mert már beindult ellenük egy internetes oldal stb. egyre nagyobb lett a hírverés. Nyerni akartak a dolgon, de ha az terjed el róluk, hogy becsapják a vásárlót, akkor hosszútávon megszívják.
Én pl. biztos nem fogok semmit venni egy ilyen cégtől. Bár ez még nem rengeti meg az eladásaikat. De ha sokan gondolkoznak így...
Aktív témák
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest