- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
De melyik mostani desktop alaplapba lehet beletenni kétoldalas 4*4GB-ot vagy 4*2 vagy 4*1GB-ot? Talán a 2*2GB -nak van jó esélye az újabb rendszereknél...
A64-be 4GB max asszem, intelnél elméletben mehet akár 8GB is nem tudom milyen felállásban...
Egyébként a cikk sztem félreérthető, mert sztem 2*2GB-os kitt bejelentésről van szó...
4 gigabájt összkapacitást nyújtó memóriamodulokból álló csomagokat kíván forgalomba hozni. Az a 4GB összkapacitású memóriamodul nem kitt akart lenni?
Nekem egyébként lassabban töltődik be a Photoshop 2GB rammal mint 1-el. Mondjuk munka közben már érezhetően gyorsabb tud lenni.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Te meg a hozzászólásomat nem olvasod el figyelmesen
Nem arról van szó, hogy kell-e neki vagy nem hanem mennyivel megy jól
XP is elmegy 64MB-al sőt 32MB-al is, de hogy tényleg jól 512MB ajánlott.
Most arról kéne itt irkálni, hogy most az OCZ bejelentette a 4GB-os kittjeit... és?
Várható volt nagyon meglepő... -
Loha
veterán
tehát, ha valaki megint kifejti, hogy sok memóriahasználat, akkor kérem indokolja meg legalább 15 mondatban!!!!
És ügyeljen a veszőkre és a bekezdésekre! Te nem vagy véletlenül tanár?
4GB-al az a gond, hogy a legtöbb mai gépbe nem lehet belerakni, ahogy az enyémbe semA64-es rendszereknél elég szívás még 2*1GB-ot is belerakni a gépbe, hogy menjen rendesen DC-ben, nem hogy 4GB-ot... Meg igazából nem értem, hogy egy oprendszernek minek ennyi... Az oprendszer azért van, hogy fussanak rajt a programjaim, nem az oprendszerrel fogok játszani meg rajzolgatni...
És ha vki photoshoppolni akar rajt akkor tegyen bele 8GB-ot? Oké, hogy vegye meg, ha már dolgozni is akar, de hogy tesz bele egy ma kapható gépbe 8GB-ot?
Ja hogy vegyen workstation reg ECC-vel?
Egyébként sztem a vista szépen el fog menni 1GB rammal, csak ezek a hírek...
személy szerint úgy is maradok az XP-nél egy jó darabig, csak ott meg az a gond, hogy nem kezeli hatékonyan 1GB-nál több rammot... -
Loha
veterán
És mit kéne most ebbe a topicba írni ami nem flame? Remek hír gratula!
4gb ram tényleg nevetségesen sok lenne, főleg hogy a legtöbb mai gépbe nem is lehet belerakni annyit... Sztem az lenne a normális, ha 1GB rammal már jól futna 2GB RAM-al pedig maximális teljesítménnyel
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest