- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boglya
senior tag
Szerintem ugyanaz lesz a helyzet, mint idáig. Kijön az új dx, aminek egyre több extráját ki fogják használni a játékok, de ettől még lehet majd futtatni mindet a régebbi kártyákon is, persze randább lesz... Ahogy már előttem is írták, még nincs is olyan játék, ami csak dx9en futna el, pedig nekem már az előző vga-m is meg tudott vele birkózni.
Ha meg mégse így lesz, az elég kataszrofális a pc-gamerekre nézve. Én tutira nem fogok még egy jódarabig gépet fejleszteni, tehát ha 1 év múlva kijön egy játék, ami csak dx10-es karin fut, akkor mehetnek a rákba. Újabban a pc egy gépfaló szörnnyé avanzsált, túlságosan felpörgették a technológiai fejlődést, nem nagyon lehet vele tartani a lépést. 98ban 117 rugóért vettem a gépemet és 1,5 évig minden játék tökéletesen futott rajta (nagyjából), akadásmentesen, de az utána kijövő játékok is futottak rajta, csak lassan. Most meg egy gyors vga kerül ennyibe.
Szerk.: jajj amikor voodoo2n toltam a Gothic-ot 10 fps-el, az volt a szép.
[Szerkesztve] -
Boglya
senior tag
Tudtam én, hogy várni kéne még a gépvásárlással. Nekem már ez az x1800xt marad 1-1,5 évig. A 9800proval teljes pompájában élvezhettem a játékokat, legfeljebb lassan mentek, de most kijön a dx10 én meg kénytelen leszek rondább graffal megelégedni
.
Az Ati azon ötlete viszont tetszik, hogy a régi vga-t be lehet tenni társkártyának, bár akkor ugye sli-s lapot kell venni hozzá, no meg kérdés h mennyit fog számítani ezen kártya teljesítménye (gáz lenne ha a fizikát számoló vga miatt szaggatna egy játék egy csúcskonfigon)..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- TCL LCD és LED TV-k
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nyaralás topik
- Apple asztali gépek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest