Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bhoeurh
tag

-
Agostino
addikt
Ha mást nem hát, tojást felverni jó lesz a konyhában. Esetleg shaket készíteni. Hogy kéred a vaniliashaket? Rammsteines keményen megzúzva, vagy enyhén á lá Britney? Huhh erre komoly iparágat lehetne építeni. Lehet majd a mekiben így rendelni talán egyszer. Bár nehogy aztan ezen is jogdíj legyen. Áh maradjunk a tojásfelverésnél.
-
_seth_
veterán
Ez már nem semmi, ok eddig voltak akik zenét hallgattak a buszon de mi lesz ezután? A válasz egyszerű: sok boldog ember

-
matth3w
csendes tag
Egy biztos hogy ezt ki kell próbálni ROTFL
-
matth3w
csendes tag
azt hittem az iPod számítestechnikai ill. multimédiás dolgokkal foglalkozik nem hittem volna hogy a Sz3x iparban is j3l3skedik

-
zsiga667
addikt
Le vagytok maradva: [link]

-
jasszer
őstag
''[...]teljes szexuális egyenjogúságot is megvalósít, ugyanis a cserélhető kiegészítőkkel férfiak és nők egyaránt használhatják az iBuzzt.''
Hm... Ffi-vonalon szerintem kevésbé lesz sikeres a termék. Legalábbis engem nem kifejezetten motivál szexuális értelemben egy rezgő izé...
Cooperative módban is lehet használni majd?! (esetleg LAN?)
-
GAlli
tag
az igen

-
marcee
addikt
Biztosan szükség van egy ilyen hírre?
Vagy csak én vagyok konzervatív? -
^Bundi^
őstag
kiváncsi lennék vmi húzós grindcore számnál micsinálna..vagy mi legions ov hell nél..sztem szétszakad aki azt feldugja

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy csak én vagyok konzervatív?