Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
vga - az a bajom, hogy amennyire tudom még sokat kell ezzel macerálni, hogy tényleg jó, natív dolog legyen a vga, meg progikból is sok gebaszol, de énis a következő telomat már vga-k közt keresem...viszont arra kiváncsi lennék, hogy effektíve mennyire lesz gyors a ''csak'' 600Mhz egy vga kijelzőhöz, ami 4x annyi adat, mint a qvga, és csak fele-harmada akkora procival...majd meglássuk.
(itt jegyezném meg hogy a ti omap 850 195mhz-es csak, de normálisabb tesztekben ha nem is veri, de erősen megközelíti a 416mhzes inteleket - nem desktop számokban kéne gondolkodni, és oda kéne tenni a fogyasztást is...)
ára tényleg jó, ha nem lesz hirtelen egy (árrobbanás keltette) törésvonal deutche telekomon innen, mert láttunk már ilyent... -
cherockee
aktív tag
mda compact II, magyarítással wm5.0val aku nélkül...kegyetlen lassú, egy settings megnyitása 3-4 mp...
ugyan az a gép, egy romfrissítés (aku 2.akárhány, most nem venném ki bátyám kezéből a dögöt), magyarításból csak a képernyő-billentyű telepítés (aki nem küzd meg azzal a kb 300 szó angol felirattal, amit magyarít a felületmagyarosítás, az programot se fog telepíteni szerintem, de a lényeg hogy nekem az nem kell, csak az ékezetek írása, prediktív szótárból is sajátot használok), és penge, nem viccből mondom, de azonnali lett...
meg persze fenntartom, hogy program és program közt ég és föld... -
cherockee
aktív tag
''#16: O, koszi, hogy szoltal. Eddig azt hittem, hogy ez egy nagyon jo cucc, de az a rengeteg erv amit felsorakoztattal itt meggyozott arrol, hogy milyen szar cucc ez. Tenyleg koszi, mostmar nem is akarok ilyet....'' - LOL, ez mekkora volt már...
Ha jól sejtem nem igazán forox pda user körökben, de mégis megítéled egy termék használhatóságát? Mi neked a bukás? Nem lesz néptelo, de az ilyen telokat nem is annak szánják, egyenlőre sok a sztereotípia, félelem ezekkel a gépekkel szemben... -
cherockee
aktív tag
azért a sebesség itt is rengeteg mindentől függ, mint desktoppon...nem mindegy melyik oprendszer, melyik verzió, milyen programok...ingyenes programok közt rengeteg van, aminek a sebessége a kicsit profibb fizetős társánál kevésbé optimizált, ergo lassabb, neadjisten fagy. azt is megjegyezném, hogy ellenpélda is van, a winmedia 10 mobile változata lassabb, mint a tcpmp
.
nem mondom, elgondolkodtatott a 624Mhz, de igazábol a jelenlegi 195el sincs bajom, pedig filmet bámulok - zenét hallgatok - filéket kezelek - irogatok - telefonálok - remotedesktoppolok - gitárt hangolok...stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest