Keresés

Aktív témák

• lce

csendes tag

Nekem egy Titan D5TB hűtőm van és meg vagyok vele elégedve. nem mondom hogy egy kis darab(8 cm-es venti) de viszont jó teljesítménye van. Aránylag halk is a 3000-res fordulata miatt és még az ára is elfogadható: Kb.: 3700Ft. Innen azért látszik a minőség mivel egy olyan bordát kapsz aminek az alja majdnem tükörsimára van polírozva és nem holmi rágógumi meg valami tapasz van az alján ami egy idő után ráolvad a vadiúj procidrahanem ott figyel a dobozban egy tubus !EZÜST! adalékos hővezető paszta amivel akár 4 procit is bekenhetsz vastagon. Ezen kívül van rajta egy riasztó (nemsok hűtőn láttam eddig) ami akkor visít de nagyon ha valami miatt leállna a venti, így még ki tudod kapcsolni a gépet mielött leégetné a May Payne a procit. Nem reklámot akarok neki csinálni de jó és kész. Az én 1Ghz es Intel procimat alapjáraton stabilan 32 fokon működteti (sokat dob a paszta) és 100% -os igénybevételkor sem megy 45 fok fölé. Valaki kérdezte hol lehet kapni: én a VisionComputer-nél szereztem be. www.visioncomputer.hu címen utánnanézhetsz hol van boltjuk Budapesten.

Aktív témák